frodo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 http://i.data.bg/08/10/30/1221308_orig.jpg тва от дясно с програма ли или...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 тва от дясно с програма ли или...? Да, conky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 http://i.data.bg/08/10/30/1221308_orig.jpg Може ли линк към wall-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Смених си тапета и веднага ми дойде мерак да изчистя деска за да е подредено, да се вижда картинката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 My DeskPOT И аз да не остана по назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Ха не знаех че още някой си прави 3 реда за бутоните на пуснатите програми Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Десктопа ми по любовно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkoo Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Windows Vista е това, не Mac OSX менюто отдолу е RK Launcher старт менюто отляво и на auto-hide Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Ха не знаех че още някой си прави 3 реда за бутоните на пуснатите програми има, има просто мразя като започнат да ми се наблъскват един в друг бутоните, ако ми е по-малко от 2 реда менюто и започва да ми седи някакси празно на десктопа явно съм привикнал вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 има, има просто мразя като започнат да ми се наблъскват един в друг бутоните, ако ми е по-малко от 2 реда менюто и започва да ми седи някакси празно на десктопа явно съм привикнал вече Ако знаеш пък колко е приятно да го направиш 4 реда и да го подместиш на 2ри монитор А на 2рия разни чат програми и кво ли не дето тъй и тъй не щеш да ти се мотат пред погледа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 даммм, така бях преди и аз като се занимавах по-активно с фотошоп на главния монитор само фотошопа, на втория - инструментите му и разните скайпове, сайтове и т.н. сега обаче нямам време да се занимавам и втория монитор даже съм го махнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Ето как не трябва да изглежда един десктоп: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Ето как не трябва да изглежда един десктоп: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Чи кво муй на десктопа.. Нал затва е десктоп и хората зимат по-големи монитори, да ги пълнят с икони.. По въпроса с многоредовия таскбар, аз съм леко на друго мнение, дори сега на 1920px ширина (то май точно и затва де), ми е на един ред, обичам по вертикала да не ми се струпват много 'барове' да ми се губи пространство. И без тва като станат доста (обикновено към 15 бутона средно имам в таскбара), дори да станат тесни, кво от тва, по иконите се разпознават, още повече при Alt+Tab се появяват превюта на всички прозорци - адски полезен feature на Аеро. Пък и вижте в Win7 по дефолт бутоните в таскбара са само с икони.. Да ти седи празен десктопа.. хм, колкото по-голям монитор взема, все по-малък ми се иска да е таскбара. На 30" някой ден обаче ще кърти, ако и тогава сте с по 3 реда таскбар, явно ще ви е пораснала втора глава, и ще имате по 64 ГБ рам за да поддържате 3 реда бутони в програми Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Чи кво муй на десктопа.. Нал затва е десктоп и хората зимат по-големи монитори, да ги пълнят с икони.. Да ама това е кошче а не десктоп. И е почти пълно догоре. Жена ми го ползва по този начин - иска нещо временно - бум на десктопа ама после не го трие ми си стои там. Периодично като се изнервя и ги премествам в някоя случайна директория на диска за да и е гадно По въпроса с многоредовия таскбар, аз съм леко на друго мнение, дори сега на 1920px ширина (то май точно и затва де), ми е на един ред, обичам по вертикала да не ми се струпват много 'барове' да ми се губи пространство. И без тва като станат доста (обикновено към 15 бутона средно имам в таскбара), дори да станат тесни, кво от тва, по иконите се разпознават, още повече при Alt+Tab се появяват превюта на всички прозорци - адски полезен feature на Аеро. Аз мисля да си оставя 20ката за 2ри монитор и там да си ми е пак на 4 реда не толкова заради друго ами заради часовника защото при 3 реда показва деня и датата а отделно quick launch-a събира 20 иконки така Пък и вижте в Win7 по дефолт бутоните в таскбара са само с икони.. Гадостттттт Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Ето го моя красавец. Направо не мога да му се нагледам. Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Наистина много готин десктоп. Аз няма да показвам моя, че темата се изтърка вече. Погледнете ми аватара, това е достатъчно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Къде ти е старт менюто? И защо в дясно има още 2 изрезки от снимката на тапета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Еми ползвам го в режим cloned 2nd disp. пък е отрязано второто дисплейче защото беше др. резолюция и съм пейстнал новия шот в/у стар а старт нямам много по проста причина МРАЗЯ му видя и го държа на autohide.А впрочем много ме е яд, че нямам време да си поседя в нас да си наложа като навик да го ползвам Старт-а и таскбар-а от дясна или лява вертикала, доста по-красиво ми се вижда ама това е лигавщина.Ето вече образцово направено Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 От както се помня, десктопа ми наподобавя нещо такова, с времето се трупат и малко поече икони, но гледам да е в реда на допостимото Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 vinyl_master, евала - ей така се прави. Моя е същия но в долната дясна част имам календарче... показвал съм го преди в темата как изглежда, ако искаш да ти дам програмката която си направих да ми рисува календарчето пиши ми на лични. host, една идея - разкарай таскбара на малкия монитор. Разкарай и разните гаджети там - така хем ще са ти винаги пред очите хем ще освободиш малко място на основния екран и можеш хубаво да разпънеш каквото гледаш на него от край до край. При мен старт менюто е на 4 реда, обикновено съм зарязал icq, skype и winamp там - така хем си правя каквото правя хем като пише някой го виждам без да пипам нищо - само си врътвам главата и чета Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 .....А как си си направил skype на gadget? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.