earache Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 earache, тази картинка е повече от брутална... Моля някой модер да делне поста на @earache или поне да го направи линк дето воде към този деск!ЩЕ ПОВЪРНА!Махнете го.... Being heartbroken is not enough. Ужасното е не това, защото то не се случва, а обратното - да Ама нали искате десктопове бе кво пищите Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 1. Windows Blinds е ужасен, има специално uxtheme.dll, с което можеш да ползваш нови теми без да се дръстиш с Blinds или някакви подобни ужаси. 2. Не се дразня, че ползвате Linux, всеки има право на избор, дразня се, че се имате за нещо повече, особено когато става дума за визия. Прощавай, ама 90% от Linux desktop-овете, които съм виждал са ужасно кичозни и бодат очите. 3. Ползвам Windows, не защото съм по-хитър от някой, а защото върши нещата, които искам. 4. аз ползвам линукс не шото съм мноо хитър или умен а защото знам какво правя по добре се държи от виндовс и е по красиво. за кво ми е някав грозен виндовс макар че имам и то заради една програма само и между другото тея икони май пак идват от Линукс хахахахахахахаах!!! ина4е е хубав "декса" като за виндовс Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 аз ползвам линукс не шото съм мноо хитър или умен а защото знам какво правя по добре се държи от виндовс и е по красиво. Извинявам се за оффа, но наистина бих искала да разбера какво точно си искал да кажеш. Оценявам това, че пишеш на кирица, но ако ще ти е по-лесно, а за нас по-разбираемо, пиши на шльокавица, моля те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 DELUXe, може ли линк за уолпейпъра Нямаш никакви грижи, ето го: ЕДИТ: Сега попаднах на едни модификацийки на роял темата и си направих нов деск, мноо ме радва: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 А искам да ви питам защо,когато си сложа някакъв цветен (различен от черно) тапет и иконките ми се почернят и стават доста ръбати като без anti-aliasing Демек имат черно около тях.Погледнах от настройки на display от Контрол Панел или от пропъртийс на деск-а ама - йок!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ето и моито работно поле . PS: 10x на DELUXe за XP Royal Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Най-накрая и аз да се престраша да постна тука .Та ето го и моя ЦЪК ТУК.Държа да подчертая че десктопа сам съм си го правил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 А искам да ви питам защо,когато си сложа някакъв цветен (различен от черно) тапет и иконките ми се почернят и стават доста ръбати като без anti-aliasing Демек имат черно около тях.Погледнах от настройки на display от Контрол Панел или от пропъртийс на деск-а ама - йок!? ако говорим за XP май беше това: Start/Control Panel/System/Advanced/Performance/Settings/ Visual Effects/"Use drop shadows for icon labels on the Desktop" промени му маркировката и трябва да стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 М'дааам,много ти благодаряКолко време и аз се кьорих в тоя Панел Ето го и новото ми попълнение: Visual Style:Modded Royale Icons:Xbox 360 Cursor:LCD Blue Resources Meter:Veristic Colors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ето го и моя.. Тууук Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ето го и моя.. Тууук NI6TO LI4NO Kato widq avant browser i mi se pres..a! NI6TO LI4NO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 На мен също, вярвай ми.. Ама 100 пъти повече ми се притакова, ако трябва да използвам интернет експлорер Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 На мен също, вярвай ми..Ама 100 пъти повече ми се притакова, ако трябва да използвам интернет експлорер Ami da ti kaja li edna tajna ? Avanta e Internet Exploder + malko cwqt ! taka 4e ti si izpolzva6 explodera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Да, благодаря за тайната, оценявам го. Сега да ти кажа ли аз друга тайна? Като ползвам интернет експлорер и като влезна на 5 места долу в лентичката виждам 5 експлорера, а с авант браузъра виждам само 1 авант браузър.. После нека е цвят, аз предимно за т'ва го ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 сложи си един firefox и никога няма да попиташ за друг браузър DELUXe, благодаря за уолпейпъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 сложи си един firefox и никога няма да попиташ за друг браузър DELUXe, благодаря за уолпейпъра Така е !! Слагаш firefox или Opera и забравяш проблемите. Нямат нищо с интернет експлорера - Много по - добри са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 И с опера бях по едно време, ама и тя нещо не ми харесва... А тва другото, за което говорите модзила ли се води? п.п - стига толкоз' с офф-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 И с опера бях по едно време, ама и тя нещо не ми харесва...А тва другото, за което говорите модзила ли се води? п.п - стига толкоз' с офф-а Да Mozila Няма да съжаляваш. A eto i ot men desktop Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ето ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Dragon fan --> Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-1...7&q=xgl&pl=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-1...7&q=xgl&pl=true We're sorry, but this video may not be available. Try refreshing the page to see this video. To see more videos visit our .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-7...2&q=xgl&pl=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Плйок Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-7...2&q=xgl&pl=true Кво е тва чудо ве?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.