czenitel Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Ето как изглежда мойто десктоп4е .... мирката е допълнение към десктопа вървят ръка за ръка ... наблегнал съм на шрифтовете и размерите на всичко .... + изчестен изцяло десктоп .. А така изглеждаше преди няколко седмици .. не 4е съм фен на Ку4ака ама снимката съм е правил пред нас и ми ареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 а този Aston Shell не ти ли товари много компютъра ? не, дори върви по-леко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 ей тва е,все същите иконки,все същата темичка,бе къде ви е въображението. Айде сега всички линуксари на форума да им видим сметката с наши скриншотове на кде,гном и другите графични среди,че това тука няма кой знае колко разнообразие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 знам,разхвърлян е много,ама все нещо ме мързи да го подредя... новия стария Дай ми картинката на новия си плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 http://bgphoto.net/photos/6712/o632655890574843750.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 @mimi-заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Това ми е десктопът...засега desktop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Ей го и моя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Ей го и моя. Бреххх готин е Как си го напраил та да ти показва колко място имаш свободно , темп , SUNRISE , Голяма зарибявка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 В оная тема май бях сложил моя десктоп, но сега ще дам линк към един друг (не е мой) - тоя пич нещо не е добре май... десктоп?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 десктоп?!? ЛоооЛ Опера рлз Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Ей го и моя. Kak се казва програмката която ти показва времето, процесора...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Kak се казва програмката която ти показва времето, процесора...? Tова трябва да е DesktopX Ето и моя а това това е по нова версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 В оная тема май бях сложил моя десктоп, но сега ще дам линк към един друг (не е мой) - тоя пич нещо не е добре май... десктоп?!? хахаха...това ме уби... гати лудницата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 http://play.evrocom.net/forum/index.php?ac...&cmd=si&img=236 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Desktop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Тва ми е служебния десктоп, сутрин рано, докато си пия кафето още После става страшно мазало Личния друг път, че съм на бачкане ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 хаха,още една снимка на моя десктоп(този път е и практична) е,какво мислите за пиратския ми фаерфокс,буахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 New Desk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 New Desk онова долу до скайпа ти тиква ли е? Или само така ми се вижда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 New wallpaper, not new desk Мисля идеята на темата е да си покажем десктопите не колекциите с картинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 онова долу до скайпа ти тиква ли е? Или само така ми се вижда? М-м-м тиква е. Скрипт на mIRC. Офф: KILLERINCHO Искам да преброиш колко хора преди мене са написали Desk (или Desktop ) в постовете си Правилно мислиш,аз съм си показал десктопа,а не колекцията с картинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 нова инсталация, нов десктоп... семпличко, точно по мой вкус... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Офф: KILLERINCHO Искам да преброиш колко хора преди мене са написали Desk (или Desktop ) в постовете си Правилно мислиш,аз съм си показал десктопа,а не колекцията с картинки За тебе нищо не съм казал си мисля Що си помисли че за тебе говоря не знам Говорех общо, който си сменя картинките и пуска като за нов десктоп се надявам да се усети сам Абе кво ви става в тоя форум не знам. Всеки от две приказки и вече е готов да отстоява някви позиции дето даже не му е ясно кви позиции отстоява. Ше спра да пиша нацяло тука. Говориме си нормално не се караме един от друг опитваме се да се уважаваме и да не си говорим простотии. Толкова ли е сложно да се постигне не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.