1912 Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Molia ako niakoi e slagal tozi windows (svalen ot warez.ru) ako moje da mi obiasni kak to4no da gi napravia operaciite sled kato go instaliram deto sa v obiasnenieto 4e izob6to ni6to ne razbrah. Ina4e za tova niakoi mnogo se e potrudil, diska e napraven mnogo dobre. POZDRAVLENIQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Imam problem s activaciqta 1 puskam regedit kakto pi6e : HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\wpaevents da ama nqma nito fail nito papka "wpaevents" ta kakto i da e .... puskam : %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a sled koeto zarejda blizo 1 sekunda i ni6to , prosto ni6to i ot tuka C:\WINDOWS\system32\oobe probvah s activaciq i pak zarejda 1-2 secundi i NI6TO nito nqkyf prozorec da dade ni6to ! EDIT : XP Professional Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Molia ako niakoi e slagal tozi windows (svalen ot warez.ru) ako moje da mi obiasni kak to4no da gi napravia operaciite sled kato go instaliram deto sa v obiasnenieto 4e izob6to ni6to ne razbrah. nz az sam to4no s toq disk izbiram si 1 (xp profesional) zarejda si vsi4ko i za key si mu pisha kakvto i da e koito imam i vsi4ko si e idealno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilman Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Zdraveite predi mnogo vreme uploadnah tozi windows. naistina e mnogo dobre napraven. radvam se 4e oshte varshi rabota shto se otnasia na sled instalacionnite nastroiki, te sa standartni kakto na vsiaka druga XP distribucia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.