Jump to content
BulForum.com

Проблем с лаптоп Acer

Recommended Posts

пробвах няколко пъти теста DocMemory и всичките пъти заби на 12-та секунда. Не дава грешка, просто си замръзва лаптопа и само рестарт го оправя.

Вместо да се чудиш какво му става аджеба, заведи го на сервиз да го почистят из основи. Може пастата на процесора да му е изсъхнала и така нататъка. Вместо да пишем и да гадаем хиляди неща, ако беше го закарал досега проблемите ти отдавна щяха да бъдат решени. :D

аз ако го закарам на сервиз по добре да купя нов, ще излезне по на сметка :) Не е от вентилатори, щом винаги забива на една и съща секунда

Преди 3-4 години имах същия проблем на Пц-то ми. След токов удар се скапа вин-а (уж) и и пробвах с формат (и така 12 пъти :) ) . Винаги замръзваше на едно и също място. Накрая спря и да "пали". Та в крайна сметка се оказа............. дъното :(

аз ако го закарам на сервиз по добре да купя нов, ще излезне по на сметка :) Не е от вентилатори, щом винаги забива на една и съща секунда

:) Доста хора не могат да осъзнаят че в доста страни няма техници именно поради тази причина - ти където ще му платиш надницата на човека за 2-3 дни, по-добре да идеш да си купиш нов.

Един приятел в LA ми обясняваше че може да си вземе климатик единствено прозоречен, сплит системи няма, не за друго ами защото монтажа излиза леко по-скъпо от един хубав такъв климатик, затова или слагаш климатик (при това централен за цялата сграда) или прозоречен да се оправя всеки както му е кеф, но сплит системи не се продават... То аз като гледам колко време си загубил да се мъчиш сам да си го оправяш... май по-ефтино щеше да е да го пуснеш в ebay ефтино и да си купиш нов :) (като отчетем че и времето което ти си загубил можеше да го използваш за нещо по-доходоносно, та ефективно си загубил някой и друг долар)

всъщност днес купих рам и хард (супер лесно се слагат и махат) и пак забива и ги върнах обратно в магазина. Процесори за лаптопи не се продават, освен по поръчка. Ще се купува нов лаптоп

всъщност днес купих рам и хард (супер лесно се слагат и махат) и пак забива и ги върнах обратно в магазина. Процесори за лаптопи не се продават, освен по поръчка. Ще се купува нов лаптоп

Огледай охлаждането на видеото ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...