samkijot Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 т'ва горното го оправих с няколк патча, но сега друг проблем: snapshot на 2003 нямаше подобен проблем. някакъв патч на мрежа ли трябва да се слага? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Ми като си я купиш и проблема ще ти изчезне :-) Да не би да има сървър нейде из Пловдив? Че само в София знам да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Ми като си я купиш и проблема ще ти изчезне :-) ... дай да видим без опцията "покупка" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 M-M-M-Monster bump! Ето тук - http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_un...ment_2004.shtml - може да се намери пач, който поправя проблема със CD-KEY-а и прави възможно да се играя онлайн, по всякакви сървъри с всякакви хора. Работи с всички версии, пачнати и непачнати. Пробвал съм го и работи чудесно. Цъкнете на Unreal Tournament 2004 [ALL VERSIONS] ONLINE PLAY ENABLER, файла е 36кб zip. Също така ще използвам случая да питам дали някой още играе или дали му се играе? Ще е хубаво ако се събрерм малко повече хора за някаква отборна игра, а може и по-малко за Free for All. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 О! Това е доста добра находка. Работи много добре върхо пачнати версии с най-новия пач, вече го пробвах. Лошото е само, че намира все демо сървъри. Малко взе да ми писва от Rankin, Torlan и Convoy, честно. Има ли някакви по-свастни сървъри из мрежата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Мисля, че не всички са демо, за DM специално обаче всички циклят Rankin, щото са много акъллии Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 А някой ще ми каже ли кой е най - новия пач и ако може да даде и линк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Как да намаля GAME SPEED ? Не намирам такава опция, а играта ми е много бърза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Не може да намалиш скоростта на играта, ако си с двуядрен процесор ще трябва да си свалиш новите драйвери за него и тогава ще се оправи... ако върви по-бързо от нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Тя е толкова бърза, колкото са я направили, не може да бъде по-бърза. Предишните tournament-и можеха да се нагласят и ги играех на 85-90%. Просто съм свикнал да е по-бавничко, като CS А с UT2004 направо ми се завива свят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Аз си помислих, че имаш бъг с драйверите нещо и се получава забързване. Погледни в "настройки" преди да пуснеш рунда (имаш настройки за начина на игра), от там трябва да има за нагласяне. После ще погледна и ще ти кажа дали можеше, не съм много сигурен... разгледай се по обстойно из менютата обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Не намирам такава настройка в менютата. Може би ако се въведе някак си в козолата !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Намерих нещо по темата. Пробвай от UT2004.ini да влезнеш и да промениш "GameSpeed=1.000000" да видиш дали ще стане. От конзолата не може да се прилага командата. Ако не стане, четох за някакъв бъг или просто производителите са забранили опцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Мерси много, човече, стана! Нагласих го на 0.900000 и така вече ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Тва бавен Unreal Tournament е някво мн криво нещо ... то не е UT тогава ми не знам и аз кво ... някъв фушш Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Между другото намерих къде в менюто има настройка за скоростта на играта. Забутали са го в раздел Mutators -> Game speed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Точно там никога не бих погледнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.