Jump to content
BulForum.com

Unreal Tournament 2004

Prasko

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply
aide be nali iskahte server vlizaite oba4e stava samo sa stari versii i demota

p.s. ako vi murzi da poglednete po nagore eto vi go adresa 212.104.112.158

pishe 0/32 ama vutre ima botove

izvinqvai ama mojeli da gi mahne6 tiq botove

taka 6a e po-qko

Ей, някой от вас свали ли си Editors' Choice Bonus Pack-а? Има го на официалния site и е към 80МB. Аз още чакам да се освобиди място тук на ftp-то, та да го кача тука, барабар с patch-а. А ако има и server на който да е качено, казвайте да отивам.

P.S. ще пробвам bnc и другия.

Ave imam problemi s nastroikata na igrata. Neshto ne moga da se svurja s servera na evrocoma. Niakoi moje li da mi kaje kakvo to4no da napravia kade da napisha serverite i tiam podobni :)

ei vij sq vliza6 v "join game" sled tva clickva6 na "favorites" koeto se namira otgore na ekrana i sled tva clicka6 na prazniq ekran ili s lqvoto ili s dqsnoto kop4e na mi6kata i ti otvarq edno dialog4e "open ip" i o6te drugi taka clickva6 na nego i ti dava da napi6e6 ip-to koeto iska6 i sled tva blq blq blq awe open i trugva

p.s. a za problemite kaji kvi sa i mislq 4e 6a ti pomognem are piriqtna igra

ako trugne :D

a i ei ti nqkolko ip-ta

The Factory TDM Pub -=- 216.151.95.137

The Factory TDM Comp -=- 216.151.95.138

The Factory ONS Pub -=- 216.151.80.44

The Factory ONS Comp -=- 216.151.80.45

The Factory CTF Pub -=- 216.151.80.46

The Factory CTF Comp -=- 216.151.80.47

The Factory TDM 1v1 -=- 216.151.80.48

dopredi mesec ba4kaha idealno sq neznam probvai

Ей, някой от вас свали ли си Editors' Choice Bonus Pack-а? Има го на официалния site и е към 80МB. Аз още чакам да се освобиди място тук на ftp-то, та да го кача тука, барабар с patch-а. А ако има и server на който да е качено, казвайте да отивам.

P.S. ще пробвам bnc и другия.

koi toq bonus pack-a za nego li stava vupros

lil_stenly, имам предвид оня Editors' Choice Bonus Pack, в който има новите превозни средства. Най накрая им анучих иената - Plaldin, Cicada и SPMA (гаубица).

Ако има някой сървар дето да са го качили тоя Bonus Pack, кажете да отивам да цъкам.

• 9 months later...
  • 3 weeks later...

колко по-тежка/натоварваща е от UT2003?! тъй като съм играл на предишната и ми хареса (даже multi цъках по едно време), ми е интересно дали си струва да я свали тази. все пак 6CD-та са.

шайгата ми е - 1.8 GHz (на толкова работи Athlon-а), 256 DDR, 9200 SE 128 MB VGA (64 bit :( ) ... т'ва е

• 1 month later...
колко по-тежка,...

Равна е по натоварване на UT2003, да не кажа и по-лека. Ето ви пловдивски сървър IP 84.252.24.84:7777 , за всички абонати на Евроком и Гигабит е много добър пинга. Вечер се 'навъртат' играчи. Давайте, влизайте че собственика се е наканил да го маха ;-) Има и няколко софийски сървъра но връзката на моменти е доста кофти.

K-Pax, трябва ти UT2004 /пълната версия мисля/, бонус паковете от тук и интернет връзка ;-)

Не ви трябва оригинален key за да играете на БГ сървърите, в началото дава една грешка че не е минала ауторизацията на главния сървър, ама не трябва да ви прави впечатление ;-)

Та тва е. Влизайте да става патакламата.

• 1 year later...

при игра на сингъл (предполагам и в мрежа ще е така) има едно гадно накъсване, връщане назад, продължителна стрелба без да съм натиснал бутон ... това оправя ли се с някакъв пач? в директорията на играта има само кръпки за сървъри ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...