zirowe Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Мисля да си купувам телефон и този адски мн ми хареса като го видях. Днеска обаче чеетох че хромираното покритие на капака се люштело още на първата седмица и че забивал без причина, особено при възпроизвевдане на видео. Някой да сподели до колко е така и дали специално тва с лющенето е при всички бройки? Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Телефона е много стилен и красив. Невероятно тънък за телефон с операционна система. Всеки телефон след определена експлоатация се драска/люпи/протърква/разклаща и т.н. Това за забиването според мен са пълни глупости. Смяташ ли че Nokia могат да пуснат подобно нещо на пазара? А дори и да има нещо те ще го изтеглят веднага. Лично според мен няма да згрешиш, ако си закупиш такъв телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 имал съм такъв телефон - нямаше нито един от гореспоменатите проблеми.... и все пак помисли дали това е най-добрия избор зa телефон - май за тези пари можеш да вземеш нещо с Wi-Fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zirowe Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 Мерси за инфото. Какво с wi fi мога да си купя за 550лв? Мн ми се иска wi fi ама не съм видял нищо за тази цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Например: HP iPAQ 514 - 430lv Но процесора му е малко бавен за Voip, но въпреки това става има и други варианти - поразрови се И един съвет - не купувай нищо втора ръка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zirowe Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 Мдаа, обаче е доста грозноват нокята мн ми харесва на възншен вид. питах в германос и казаха че нокиа си признали за дефекта на модела и гаранцията го покривала. ама да не им го нося на всеки 2 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Мдаа, обаче е доста грозноват нокята мн ми харесва на възншен вид. питах в германос и казаха че нокиа си признали за дефекта на модела и гаранцията го покривала. ама да не им го нося на всеки 2 седмици Кой проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zirowe Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Ами тоя с лющенето. Тук има повече инфо: http://www.mobile-review.com/articles/2007...oblems-en.shtml Обнадевдаващото е че пише че до 5-6-7 месеца move би ще има качествени части, тоест че сега може би вече ги има ама....кой знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Мдаа, обаче е доста грозноват ... Е, за тези пари толкоз Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Хмммм... Значи телефона наистина е проблемен. Не съм продполагал. Просто като го ччух за пръв път го помислих за поредната легенда дет са вика... В такъв случяй не се надявай на нови части и нз си к'во ами по-добре се насочи към др телефон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Мдаа, обаче е доста грозноват нокята мн ми харесва на възншен вид. питах в германос и казаха че нокиа си признали за дефекта на модела и гаранцията го покривала. ама да не им го нося на всеки 2 седмици Телефона е готин, но моя съвет е да не бързаш, поразходи се ,поразгледай , поразпитай. Колкото до Германос във всеки техен магазин в който съм влизал ( и в Глобул съм го правил това) , милион пъти им доказвам ,че сам съм си консултант .Те просто незнаят какво има в телефона. Питам аз Блакбърито с каква операционна система е , те ме гледат като изтървани в Глобул. В Германос едно момче ми заяви ,че аз знам много повече от него ,затова не ти препоръчвам да питаш консултантите Обиколи си , не бързай както казах и разпитай по-подробно и сам си прецени кой телефон какво има и какви екстри. Надявам се да съм ти бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reventon Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Аз ти предлагам ако си решил да си взимаш NOKIA да влезнеш в официалния саит и тама пише и на български, има ги всчките модели дето се предлагат в България.После ако искаш влез в саита на декома и виж как вървят цените http://dekom.bg/.И вече като си харесаш тогава обикаляй по магазините.Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zirowe Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Амии да обаче не мога да се разхождам щото работя в сф и се прибирам до плд доста рядко. в сф сигурно има мн места дето да гледам обаче не ги знам. затва искам да си харесам в нета някъде и да знам какво търся. Hе мога да намеря телефон дето да ми харесва повече от n76. Пък не ми се дават 600 кинта за проблеми Гледах доста по сайтове щото напоследък имам доста свободно време на работата обаче...не намирам някой дето да ме изкефи като n76. n73 е мн як обаче не ми харесва на външен вид. Предложете ми някой плс. искам подобен - стилен и 3г, ако има и wi fi - супер ама не е задължително Не е нужно да е нокиа. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Ето тук хората са измислили търсачка по функционалност на телефона http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/search.php и btw наистина ли мислиш да използваш това 3G? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Малко съм против слайдърите, но този Е65 като го хванах много добре ми пасна ,а съм с голяма ръка. Ето го тук , има и Wi-Fi , не съм си играл много с него ,но е доста тънък за разлика от останалите симбиани Link to comment Share on other sites More sharing options...
zirowe Posted February 29, 2008 Author Share Posted February 29, 2008 Ми нз колко ще го използвам. по-скоро го искам щото не съм имал, кефят ме разни подобни джиджaфки. Мерси на всички за помощта, още се чудя какъв да взема ама ще го измисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 ops обърках темата - Delete post Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Малко съм против слайдърите, но този Е65 като го хванах много добре ми пасна ,а съм с голяма ръка.Ето го тук , има и Wi-Fi , не съм си играл много с него ,но е доста тънък за разлика от останалите симбиани Подкрепям! Един доста добър заместител на N76 дори от различни гледни точки по-добър. Определено стилен и с Wi-Fi. Ако нямаш пратив слайдерите (какво ли пратив тях може да има човек?! ) е просто задължително да го погледнеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.