Jump to content
BulForum.com

Пари от Интернет

groover

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply
Хахха и аз бях оптимист ама като минаха 7 месеца и се осъзнах  :bgrin:

А стига ве? Ви кво напрайхте ве! А аз тука се надявам да ми падне няква пара. Седем месеца- да не си сложил грешен адрес на местоживеене, или си хаквал няма начин :P

:)

Доколкото разбрах осребряването е около 7-9лв. ама ако имаш сметка в банката излизало по яко.

check.jpg

По един за всеки за новата година :)

А стига ве?  Ви кво напрайхте ве! А аз тука се надявам да ми падне няква пара. Седем месеца- да не си сложил грешен адрес на местоживеене, или си хаквал няма начин :P

:)

Доколкото разбрах осребряването е около 7-9лв. ама ако имаш сметка в банката излизало по яко.

По един за всеки за новата година :)

Стига бе пич осъзнай се... за 45 лева ще щракаш като малоумен 2 месеца...иди стани хамал за 3-4 дена и ще ги вземеш тея 45 лева.Разбери, че ако се печелеше нещо от това - всеки щеше да го прави...

А бе хора, не се заблуждавайте, не играйте...Това всичко е една голяма лъжа и тези хора го правят само да Ви заблодят :angry:

Честита нова година на всички ! ! ! :)

По какво може да се разбере, че са ти хванали акаунта, че не е както трябва?

Взе да ми блокира спедиата, и да ми изкарва прозорче и иска да се въведе на нов иузер и парола?

Ето това ми дава:

SpediaBar-Authentication

Your Session has expired.You must login again.

Enter valid user name and password:

login

pass

това как да го възприемам?

check.jpg

По какво може да се разбере, че са ти хванали акаунта, че не е както трябва?

Взе да ми блокира спедиата, и да ми изкарва прозорче и иска да се въведе на нов иузер и парола?

Ето това ми дава:

SpediaBar-Authentication

Your Session has expired.You must login again.

Enter valid user name and password:

login

pass

това как да го възприемам?

check.jpg

Считай че каквото си изкарал вече го няма

И аз се бях прецакал да джиткам с spedia и cashfiesta , и на двете ме изкараха че правя шашми и ми изтриха account-ите :angry1

Пари от интернет?!

Не знам някой да е виждал такова нещо. А, и да има нещо такова не си струва за жълти стотинки да си избочкаш очите...

• 2 years later...

Pari ot neta niama da izkarate lesno. A cashfiesta e pulna izmama, kazvam go ot li4en opit. To ako moje6e tolkova lesno da se pe4eliat pari ot kibi4ene pred pc-to , nikoi niama6e da raboti drugo, a vinternet zalite 6tiaha da vi pla6tat za da stoite pre pc tata vmesto vie da im pla6tate. :D

Има десетки начини да се правят пари от интернет, и то много пари, но това изобщо не е един от тях. Тоя руския чек някой да не се излъже по него че е изработен със кликане и гледане :)

predi vreme edin frend mi kaza kak moje da se pe4elqt pari :lol: ot neta na4i triabvalo samo da murda6 mi6kata po nqkva reklama li ?? zabravih kvo be6e ama mn my se smqh 6tqli da pra6tat parite s 4ekove ot USA vseki mesec :D

Е какво ако имам 1000 реферала които са достатъчно заблудени да се занимават 2-3 месеца с това може и по-големи чекове да има.

Aide nameri gi tia referali de. To taka lesno ako se namirat zagubeniaci.... :bgrin:

Намират се по-лесно от колкото си мислиш :) Например в surveysavvy.com за 4 дена събрах 65 реферала които сега всеки месец ми носят по 200-250 долара. Употребявам потенциалните реферали по по-доходоносен начин, иначе ако умножиш тия 65 по 8 можеш да сметнеш колко прави на месец.

Ami togava 6to ne deistva6 ? I ne zabraviai da po4erpi6 kato ti pratiat purvia 4ek! :P

Намират се по-лесно от колкото си мислиш :) Например в surveysavvy.com за 4 дена събрах 65 реферала които сега всеки месец ми носят по 200-250 долара. Употребявам потенциалните реферали по по-доходоносен начин, иначе ако умножиш тия 65 по 8 можеш да сметнеш колко прави на месец.

hehe moje i da e viarno no az li4no ne viarvam. A kolko 4esto polu4ava6 4ekove :lol:

Аз си действам и си получавам чековете, ама първия дойде одавна, та изпусна черпенето :)

4-5 седмици след като си го поискам идва, ама на адреса ми в щатите, ако трябва да идва до тук незнам ;)

• 1 year later...

Абе хора здравейте :D Сега се регнах за cashfiesta ,зариби ме 1 българин,който не знам всъшност дали е вземал нещо от там,но искам да попитам има ли смисъл? ако си намеря качествени реферали мога ли да изкарам нещо? Всеки е с различно мнение но нека ми каже някой който е пробвал :) или все още бачка...а и да попитам .. преди говорехте за някаква програма за мишката..някой може ли даде инфо как бачка и как се казва въпросната програма? Благодаря предварително :) АА и кажете как да скрия бара и да ми помпи точки постоянно мерси :Д

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...