Aeon Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Хахха и аз бях оптимист ама като минаха 7 месеца и се осъзнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Хахха и аз бях оптимист ама като минаха 7 месеца и се осъзнах <{POST_SNAPBACK}> А стига ве? Ви кво напрайхте ве! А аз тука се надявам да ми падне няква пара. Седем месеца- да не си сложил грешен адрес на местоживеене, или си хаквал няма начин Доколкото разбрах осребряването е около 7-9лв. ама ако имаш сметка в банката излизало по яко. По един за всеки за новата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Не съм напълно честно си изкарах точките ама накрая един _|_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 А стига ве? Ви кво напрайхте ве! А аз тука се надявам да ми падне няква пара. Седем месеца- да не си сложил грешен адрес на местоживеене, или си хаквал няма начин Доколкото разбрах осребряването е около 7-9лв. ама ако имаш сметка в банката излизало по яко. По един за всеки за новата година <{POST_SNAPBACK}> Стига бе пич осъзнай се... за 45 лева ще щракаш като малоумен 2 месеца...иди стани хамал за 3-4 дена и ще ги вземеш тея 45 лева.Разбери, че ако се печелеше нещо от това - всеки щеше да го прави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 А бе хора, не се заблуждавайте, не играйте...Това всичко е една голяма лъжа и тези хора го правят само да Ви заблодят Честита нова година на всички ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 По какво може да се разбере, че са ти хванали акаунта, че не е както трябва? Взе да ми блокира спедиата, и да ми изкарва прозорче и иска да се въведе на нов иузер и парола? Ето това ми дава: SpediaBar-Authentication Your Session has expired.You must login again. Enter valid user name and password: login pass това как да го възприемам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 По какво може да се разбере, че са ти хванали акаунта, че не е както трябва?Взе да ми блокира спедиата, и да ми изкарва прозорче и иска да се въведе на нов иузер и парола? Ето това ми дава: SpediaBar-Authentication Your Session has expired.You must login again. Enter valid user name and password: login pass това как да го възприемам? <{POST_SNAPBACK}> Считай че каквото си изкарал вече го няма И аз се бях прецакал да джиткам с spedia и cashfiesta , и на двете ме изкараха че правя шашми и ми изтриха account-ите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Момчета пожелавам ви успех(: Аз на третия месец се отказах Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Поредното сапунисване Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Пари от интернет?! Не знам някой да е виждал такова нещо. А, и да има нещо такова не си струва за жълти стотинки да си избочкаш очите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Pari ot neta niama da izkarate lesno. A cashfiesta e pulna izmama, kazvam go ot li4en opit. To ako moje6e tolkova lesno da se pe4eliat pari ot kibi4ene pred pc-to , nikoi niama6e da raboti drugo, a vinternet zalite 6tiaha da vi pla6tat za da stoite pre pc tata vmesto vie da im pla6tate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_G Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 pari ot internet ole narpavo me kusate ot smqh da be koi 6te ti dade pari da visi6 pred PC ? e ako ne raboti6 ne6to takova dr na4in nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 6to be, moje dA se izkarvat pari ot internet, no triabva da ima6 niakolko super pose6taemi saita, za da pe4eli6 ot reklama. No takiva 6turotii kato da ti pla6tat 4e nekvo 4ove4e 6tialo da ti visi na monitora cial den - da,da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Има десетки начини да се правят пари от интернет, и то много пари, но това изобщо не е един от тях. Тоя руския чек някой да не се излъже по него че е изработен със кликане и гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Na tia 4ekove im znaem istoriata ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Е какво ако имам 1000 реферала които са достатъчно заблудени да се занимават 2-3 месеца с това може и по-големи чекове да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_G Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 predi vreme edin frend mi kaza kak moje da se pe4elqt pari ot neta na4i triabvalo samo da murda6 mi6kata po nqkva reklama li ?? zabravih kvo be6e ama mn my se smqh 6tqli da pra6tat parite s 4ekove ot USA vseki mesec Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Е какво ако имам 1000 реферала които са достатъчно заблудени да се занимават 2-3 месеца с това може и по-големи чекове да има. Aide nameri gi tia referali de. To taka lesno ako se namirat zagubeniaci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Намират се по-лесно от колкото си мислиш Например в surveysavvy.com за 4 дена събрах 65 реферала които сега всеки месец ми носят по 200-250 долара. Употребявам потенциалните реферали по по-доходоносен начин, иначе ако умножиш тия 65 по 8 можеш да сметнеш колко прави на месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Ami togava 6to ne deistva6 ? I ne zabraviai da po4erpi6 kato ti pratiat purvia 4ek! Намират се по-лесно от колкото си мислиш Например в surveysavvy.com за 4 дена събрах 65 реферала които сега всеки месец ми носят по 200-250 долара. Употребявам потенциалните реферали по по-доходоносен начин, иначе ако умножиш тия 65 по 8 можеш да сметнеш колко прави на месец. hehe moje i da e viarno no az li4no ne viarvam. A kolko 4esto polu4ava6 4ekove Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Аз си действам и си получавам чековете, ама първия дойде одавна, та изпусна черпенето 4-5 седмици след като си го поискам идва, ама на адреса ми в щатите, ако трябва да идва до тук незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Moje moje. Niama da sporia sega za ne6ta deto ne gi razbiram 4ak tolkova mnogo. Prosto sum se parila s takiva ne6ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Много хора са се парили, въпроса е не да ги правиш, а да търсиш хора, които да ги правят. Така наистина можеш да спечелиш нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Както кажеш. Не е за мен обаче тази работа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Абе хора здравейте Сега се регнах за cashfiesta ,зариби ме 1 българин,който не знам всъшност дали е вземал нещо от там,но искам да попитам има ли смисъл? ако си намеря качествени реферали мога ли да изкарам нещо? Всеки е с различно мнение но нека ми каже някой който е пробвал или все още бачка...а и да попитам .. преди говорехте за някаква програма за мишката..някой може ли даде инфо как бачка и как се казва въпросната програма? Благодаря предварително АА и кажете как да скрия бара и да ми помпи точки постоянно мерси :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.