groover Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 vse pove4e i pove4e firmi predlagat pari ot internet. zvu4i dosta sublaznitelno, no naistina li e taka kakto kazvat horata ot firmite? mislq 4e za baq hora 6te e interesno da razberat kak dejstvat tiq ne6ta. kojto znae ne6to neka kaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 НЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Абе не ми се вярва тая да ги има тея работи. Може да ги има ама не сам сигурен дали не те лъжат... Доколкото знам, има фирми, които ти дават определен брой тяхни пари, с които разполагаш. Ти можеш да ги въртиш тези пари на международните пазари и примерно 30% от печалбата е за фирмата, която го предлага. Това звучи яко и доколкото знам има хора, които са печелили хиляди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Пари от интернет се печелят по други начини, единия е да направиш група сайтове, да ги популяризираш и чрез banex система и рекламодатели. Помагах на един приятел за такива неща и номера става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 ...........Доколкото знам, има фирми, които ти дават определен брой тяхни пари, с които разполагаш............... tva ako e taka e rzmazvachka stiga da si kasmetlq Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 tedy bi li obqsnil kakvo to4no ste pravili,za6toto i na men temata mi e interesna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 groover probvai moje i da spe4eli6...ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 13, 2004 Author Share Posted February 13, 2004 awe v edin help pi6e 4e trqq da imam bankova smetka a ne mi se zanimava puk i ne sam palnoleten, ina4e bi bilo super dalavera da si sedi pusnat net-a (kakto si e de) i da si pe4elq dolar4eta. basi kefa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 awe v edin help pi6e 4e trqq da imam bankova smetka a ne mi se zanimava puk i ne sam palnoleten, ina4e bi bilo super dalavera da si sedi pusnat net-a (kakto si e de) i da si pe4elq dolar4eta. basi kefa А не ви ли идва на ум, че ако от това се правеха реални пари, всички фирми в които има мрежа и са вързани към глобалната щяха да си зарежат бизнеса и само с това да се занимават?! Какво му плащаш - една сметка за ток и един абонамент за интернет... Баси възвращаемостта, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 13, 2004 Author Share Posted February 13, 2004 awe taka e. nqma li nqkoj kojto da go e probval i znae za kvo stava vupros. ne poznavate li takyv 4ovek. bi bilo mnogo hubavo da e istina, a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Bra4ed mi praaashe tam saitove ma mai zagubata be6e po-goliama ot pe4elbata Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Ako se vadiha tolkova lesno pari ot i-net ohooo sq nqma6e da sedq vyv foruma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 awe taka e. nqma li nqkoj kojto da go e probval i znae za kvo stava vupros. ne poznavate li takyv 4ovek. bi bilo mnogo hubavo da e istina, a. има бе - аз само че вече имаше такава тема и там съм обяснявал защо го смятам за простотия и сега не ми се повтаря наново Link to comment Share on other sites More sharing options...
1978 Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Znaete ve4e za cashfiesta i produljavam da tvardia,4e e nai-realnata programa za pe4elene na pari v internet,4rez generirane na to4ki i useri!!!Koito se interesuva ot programata moje da se registrira!!!Imam i programa,koqto minimizira reklamiq baner 100% i generira v su6toto vreme to4ki,raka 4e sami moje da si precenite dali si zaslujava.Ako niakoi proqviava interes kum programite da pra6ta PM.Eto link kum registraciq:: http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lenex Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Dosega pe4elil li si ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1978 Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 MOje6 da pogledne6 http://warez.ru/invision/index.php?showtop...5&hl=cashfiesta Ne mi se govori pak za6toto pak 6te zatvoriat temata,a e gotina tema naistina.Neka vseki sam si receni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 a be tva sa palni prostotii.ni6to nqma da vzeme6. 1978 iska6 pove4e referali a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1978 Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Za6to mi sa pove4e referali kato ni6to niama da spe4elia a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 a we tva sa palni gluposti we ? dori i da spe4eli6(koeto nqma da stane) 100$ ti teq pari ima da gi izkarva6 pone 4-5 meseca! aide kat tolkova si pe4elil skanirai 4eka koito sa ti pratili i dai da go vidim i 6ti povqrvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
1978 Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Nika mi bi trqbvalo da ti podskazva,4e sum moje bi po-goliam ot teb.Niamam vreme da se zanimavam s gluposti i ako ne be6e viarno niama6e da se zanimavam taka 4e sam si napravi smetka.Spiram s prikazkite,koito ima jelanie naistina da se zanimava s tova da go napravi i niama da sujaliava!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 ето я старата тема за която говорих http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=4664 а пък сега в момента гледам нещо не се отваря сайта на ca$hfie$ta - исках да прочета условията за да проверя нещо доколкото си спомням имаше ограничение за броя на точките които може да направи 1 човек на месец сам, и този брой е доста малък - колкото за половината пари от минималния чек който изпращат. единствения начин да направиш повече пари е да събереш referals и да печелиш от тях, затова тука lenex така ви зарибява. така че, не си мислете по следния начин - "аз имам непрекъснато интернет, това са 24 часа на ден, 30 дена на месец, по x цента на час това прави xxx долара - баси далаверата !!!" Да ама Не ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Абе какво говориш - те на запад са ненормални и за това живеят - да раздават пари наляво-надясно-нагоре-надолу - ей така, за бог да прости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 ей така, за бог да прости... не е съвсем за бог да прости - купуват с тези пари личното ти пространство, информация купуват - за навиците ти, за желанията ти, за мечтите ти - за да могат после да я продадат на много по-висока цена на тези които се занимават с реклама и маркетинг само дето "там" (на запад) тази информация може да има цена (information is power - хехе) обаче тука все още май не е така - на кой му пука някъв сульо-пульо от .... (попълни най-забутаното място за живеене тук) какво иска - така или иначе той няма пари да си го купи и няма кво да се хабят усилия да му го рекламираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 14, 2004 Author Share Posted February 14, 2004 az 4toh na edin site 4e trqbva prez 1-2 minuti da smenq6 adresite na sitovete, t.e da si nalice i da izpolzva6 net-a. na4i ne moje6 da si go ostavi6 da ba4ka (kakto mislq seki prai) i da ti valqt pari. a tva 4e na zapad razdavat pari za prostotii si e pulna istina. i tva infoto e istina ama kato 4e li si nqmat hora v tehnite durjavi koito da pitat a 6te pitat nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 az 4toh na edin site 4e trqbva prez 1-2 minuti da smenq6 adresite na sitovete, t.e da si nalice i da izpolzva6 net-a. na4i ne moje6 da si go ostavi6 da ba4ka (kakto mislq seki prai) i da ti valqt pari. a tva 4e na zapad razdavat pari za prostotii si e pulna istina. i tva infoto e istina ama kato 4e li si nqmat hora v tehnite durjavi koito da pitat a 6te pitat nas. ... Тия глупости циркулират от време оно - но за толкова време не съм видял нито един забогатял от това, в най-добрия случай ще ти пратят едно чекче за 100 долара веднъж на 3-4 месеца, колкото да не се откажеш, а на шестия-седмия, ако усетят, че вече много пари си взел да правиш, ще те шътнат с оправданието, че мамиш - за това време ще са събрали достатъчни инфо и други балъци чрез теб... А през това време вие ще се оплаквате постоянно как ви пада връзката, колко странно се държи браузъра (и компа) ви, как ви спамят пощата нонстоп и ще ходите по форуми и чатове да се правите на клоун, белким зарибите някой да се закачи за вас (а колко псувни ще отнесете за това - друга работа, защото никой не обича спамери да му се мотат в краката) . Въпрос на избор - не ви се меша - докато не се напари сам човек, колкото и да му обясняваш няма да иска да разбере - още повече щом го блазнят с лесни пари. Пари се правят някакви - но само от реферали, на принципа на пирамидите едно време. Затова и постоянно някой ви дърпа да ви обяснява колко е гот, лесно и доходно и как ама непременно трябва да щракнеш на линка дето ти го е дал, за да се регистрираш - ако искате с това да се занимавате постоянно и да ви посрещат навсякъде с лошото - моля, регистрирайте се и почвайте със спама, дано ви издържат нервите (то на някои им идва отвътре просто). Само ако обичате - не тук. Нека си пазим форума - виждал съм форуми пълни само с такива нещастници - всеки топик е "ТУКААА!! САМО ПРИ МЕЕЕН!! ЩРАКНИ НА ЛИНКА И СТАНИ БОГАТ!! АМА НА МОЯЯЯ! НЕ НА ДРУГИТЕ ТЕ ЛЪЖАТ!" - е какво да търсиш на такова място?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.