Jump to content
BulForum.com

Пари от Интернет

groover

Recommended Posts

vse pove4e i pove4e firmi predlagat pari ot internet. zvu4i dosta sublaznitelno, no naistina li e taka kakto kazvat horata ot firmite? mislq 4e za baq hora 6te e interesno da razberat kak dejstvat tiq ne6ta. kojto znae ne6to neka kaje.

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Абе не ми се вярва тая да ги има тея работи.

Може да ги има ама не сам сигурен дали не те лъжат... :wacko:

Доколкото знам, има фирми, които ти дават определен брой тяхни пари, с които разполагаш. Ти можеш да ги въртиш тези пари на международните пазари и примерно 30% от печалбата е за фирмата, която го предлага. Това звучи яко и доколкото знам има хора, които са печелили хиляди. ;)

Пари от интернет се печелят по други начини, единия е да направиш група сайтове, да ги популяризираш и чрез banex система и рекламодатели. Помагах на един приятел за такива неща и номера става. ;)

...........

Доколкото знам, има фирми, които ти дават определен брой тяхни пари, с които разполагаш...............

tva ako e taka e rzmazvachka stiga da si kasmetlq :D

awe v edin help pi6e 4e trqq da imam bankova smetka a ne mi se zanimava puk i ne sam palnoleten, ina4e bi bilo super dalavera da si sedi pusnat net-a (kakto si e de) i da si pe4elq dolar4eta. basi kefa

awe v edin help pi6e 4e trqq da imam bankova smetka a ne mi se zanimava puk i ne sam palnoleten, ina4e bi bilo super dalavera da si sedi pusnat net-a (kakto si e de) i da si pe4elq dolar4eta. basi kefa

А не ви ли идва на ум, че ако от това се правеха реални пари, всички фирми в които има мрежа и са вързани към глобалната щяха да си зарежат бизнеса и само с това да се занимават?! Какво му плащаш - една сметка за ток и един абонамент за интернет... Баси възвращаемостта, а?

awe taka e. nqma li nqkoj kojto da go e probval i znae za kvo stava vupros. ne poznavate li takyv 4ovek. bi bilo mnogo hubavo da e istina, a.

awe taka e. nqma li nqkoj kojto da go e probval i znae za kvo stava vupros. ne poznavate li takyv 4ovek. bi bilo mnogo hubavo da e istina, a.

има бе - аз

само че вече имаше такава тема и там съм обяснявал защо го смятам за простотия и сега не ми се повтаря наново

Znaete ve4e za cashfiesta i produljavam da tvardia,4e e nai-realnata programa za pe4elene na pari v internet,4rez generirane na to4ki i useri!!!Koito se interesuva ot programata moje da se registrira!!!Imam i programa,koqto minimizira reklamiq baner 100% i generira v su6toto vreme to4ki,raka 4e sami moje da si precenite dali si zaslujava.Ako niakoi proqviava interes kum programite da pra6ta PM.Eto link kum registraciq:: http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lenex

Nika mi bi trqbvalo da ti podskazva,4e sum moje bi po-goliam ot teb.Niamam vreme da se zanimavam s gluposti i ako ne be6e viarno niama6e da se zanimavam taka 4e sam si napravi smetka.Spiram s prikazkite,koito ima jelanie naistina da se zanimava s tova da go napravi i niama da sujaliava!!!

ето я старата тема за която говорих

http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=4664

а пък сега в момента гледам нещо не се отваря сайта на ca$hfie$ta - исках да прочета условията за да проверя нещо

доколкото си спомням имаше ограничение за броя на точките които може да направи 1 човек на месец сам, и този брой е доста малък - колкото за половината пари от минималния чек който изпращат. единствения начин да направиш повече пари е да събереш referals и да печелиш от тях, затова тука lenex така ви зарибява.

така че, не си мислете по следния начин - "аз имам непрекъснато интернет, това са 24 часа на ден, 30 дена на месец, по x цента на час това прави xxx долара - баси далаверата !!!" Да ама Не !

Абе какво говориш - те на запад са ненормални и за това живеят - да раздават пари наляво-надясно-нагоре-надолу - ей така, за бог да прости...

ей така, за бог да прости...

не е съвсем за бог да прости - купуват с тези пари личното ти пространство, информация купуват - за навиците ти, за желанията ти, за мечтите ти - за да могат после да я продадат на много по-висока цена на тези които се занимават с реклама и маркетинг

само дето "там" (на запад) тази информация може да има цена (information is power - хехе) обаче тука все още май не е така - на кой му пука някъв сульо-пульо от .... (попълни най-забутаното място за живеене тук) какво иска - така или иначе той няма пари да си го купи и няма кво да се хабят усилия да му го рекламираш :evil

az 4toh na edin site 4e trqbva prez 1-2 minuti da smenq6 adresite na sitovete, t.e da si nalice i da izpolzva6 net-a. na4i ne moje6 da si go ostavi6 da ba4ka (kakto mislq seki prai) i da ti valqt pari. a tva 4e na zapad razdavat pari za prostotii si e pulna istina. i tva infoto e istina ama kato 4e li si nqmat hora v tehnite durjavi koito da pitat a 6te pitat nas.

az 4toh na edin site 4e trqbva prez 1-2 minuti da smenq6 adresite na sitovete, t.e da si nalice i da izpolzva6 net-a. na4i ne moje6 da si go ostavi6 da ba4ka (kakto mislq seki prai) i da ti valqt pari. a tva 4e na zapad razdavat pari za prostotii si e pulna istina. i tva infoto e istina ama kato 4e li si nqmat hora v tehnite durjavi koito da pitat a 6te pitat nas.

... Тия глупости циркулират от време оно - но за толкова време не съм видял нито един забогатял от това, в най-добрия случай ще ти пратят едно чекче за 100 долара веднъж на 3-4 месеца, колкото да не се откажеш, а на шестия-седмия, ако усетят, че вече много пари си взел да правиш, ще те шътнат с оправданието, че мамиш - за това време ще са събрали достатъчни инфо и други балъци чрез теб... А през това време вие ще се оплаквате постоянно как ви пада връзката, колко странно се държи браузъра (и компа) ви, как ви спамят пощата нонстоп и ще ходите по форуми и чатове да се правите на клоун, белким зарибите някой да се закачи за вас (а колко псувни ще отнесете за това - друга работа, защото никой не обича спамери да му се мотат в краката) . Въпрос на избор - не ви се меша - докато не се напари сам човек, колкото и да му обясняваш няма да иска да разбере - още повече щом го блазнят с лесни пари. Пари се правят някакви - но само от реферали, на принципа на пирамидите едно време. Затова и постоянно някой ви дърпа да ви обяснява колко е гот, лесно и доходно и как ама непременно трябва да щракнеш на линка дето ти го е дал, за да се регистрираш - ако искате с това да се занимавате постоянно и да ви посрещат навсякъде с лошото - моля, регистрирайте се и почвайте със спама, дано ви издържат нервите (то на някои им идва отвътре просто).

Само ако обичате - не тук. Нека си пазим форума - виждал съм форуми пълни само с такива нещастници - всеки топик е "ТУКААА!! САМО ПРИ МЕЕЕН!! ЩРАКНИ НА ЛИНКА И СТАНИ БОГАТ!! АМА НА МОЯЯЯ! НЕ НА ДРУГИТЕ ТЕ ЛЪЖАТ!" - е какво да търсиш на такова място?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...