Jump to content
BulForum.com

World War2 films

CUMSHOT

Recommended Posts

Mnogo mi se gleda fim za ||-ta svetovna vojna! :tongue Bihte li mi prepory4ali nqkoj za6toto nqmam nikakva ideq za nqkoe zaglavie.Gledah Saving private Ryan i Enemy at the Gate i mnogo mi haresaha :D oba4e do tam se iz4erpih sys zaglaviqta za takiva filmi.Ako se se6tate za nqkoj hubav film po temata za ww2 pi6ete.Nqmam ni6to protiv i da e sys podvodnici.Te sy6to sa mi golqma maniq :sayjin

az sam manqk na taq tema gledai filma Hitler-the rise of evil ne e to4no za ww2 no ot nego 6a nau4i6 ot kade e trugnal hitler i do kade e stignal

Пробвай Enemy at the Gates. За обсадата на Сталинград и руските снайперисти става дума...

И защо ли си мисля, че след нападението на Пърл Харбър САЩ се включват във Втората световна война :evil

И защо ли си мисля

mentor ,shtoto qvno ne mojesh da mislish !!! :sayjin .1vo toi ti kazva ,4e e gledal Enemy At the Gates i ti pak my go preporu4vash i 2ro ,toi tursi filmi za 2rata svetovna voina ,ne za u4astieto na USA v neq....

• 2 months later...

Абе никой ли не гледа датите на темите?! Човека одавна е забравил, че му се е гледало такъв филм... Ама ти да си кажеш...

то да не е само за него тая тема?! ако на някой друг му се пригледа филм за войната ще има по-голям избор. и ако шича не беше вдигнал темата някой друг щеше да създаде същата да пита пак за такива филми и ти, товариш, ще му кажеш "използвай сърч!".

много хубав офтопик се получи, можеш да ме изтриеш!

Няма пък - хареса ми офтопика... ;) Този сърч за това е направен - за да се използва. Дай да вдигаме една по една всички стари теми тогава, та да не се налага да търсят тия дето ги мързи, а? Как предлагаш да ги въртим? През ден или през два?

mi napravi nqkva nova tema be izrud

~edit~

MaNoSS: Прочети Правило № 1, а и № 2 не за подценяване от Правилата на Форума! Моля те за вбъдеще да спазваш добрия тон. За такива епитети (макар че не е желателно), можеш да използваш Личното съобщение!

spored men tova e filma koito ti trqbva

"DAS BOOT" ima go vav wareza

1. filma e za WW II

2. filma e nemski, koeto zna4i 4e nqma edin amerikanec da izbie 1000 ot lo6ite

3. za podvodnici e

4. raringa vav imdb ne e slu4aen ;))

Hart's War. Ама май субтитрите за СД2 не бачкат :( А пък тия дето са в папката на филма хич не ги чете BSPlayer-a

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...