CTAH4O Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Дааа! Голяма зарибявка е този banana phone ! Иначе мойте мелодийки са на тематика БПФК Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (младши още няма заслуги за собствен RT ) Слагай Unforgiven без да се замисляш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Като ми звъни един авер с Хонда - мелодията е Витек Турбо. Иначе се събуждаm с Fireman, a мелодия на телефона ми е na Мike Jones :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 тва е яко , може ли линк като мп3ка Намери ли го злобиле? Защото и мен ме кефи НАМЕРИХ ГО! Но е малко по-различно.. http://www.data.bg/f.php?fid=20641323 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 повечето ми контакти са на газ, газ, газ - горан брегович тук таме някои заслужили на екстази - атб тия дето рядко се чувам са си на стандартната на нокия скоро ша ги попроменя и тука има добри попадения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 На предишната страница казах, че ми звъни с Sash - Ecuador ама забравих да кажа, че алармата ми е ATB - Don't stop. Смс-а ми е една тръба като тази в казармата дето будят сутрин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Намери ли го злобиле? Защото и мен ме кефи НАМЕРИХ ГО! Но е малко по-различно.. http://www.data.bg/f.php?fid=20641323 и аз го намерих това ама на клипчето е по яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 и аз го намерих това ама на клипчето е по яко Ето това направих след като разбазиках песента на 1 програма. Мисля че е като на клипчето http://www.2shared.com/fadmin/2890406/81b93a02/banana.mp3 хихихи да звъни та дрънка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 супер яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 за любимото същество Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Моя телефон звъни със Сънчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Основна мелодия: Faithless - Insomnia "Семейството": U2 - Beautiful Day "Приятели": Metallica - Seek and Destroy "Приятелки": Star Wars theme "Служебни": DJ Tiesto - Traffic "MTB": Dimmu Borgir - Kings of the Carnival Creation A иначе за гадже... спомням си, че в деня, в който се сетих и си обособих група "приятелка" и я настроих - същата ме заряза. Та такава група нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 В момента звъня с Мoob Deep-burn за смс съм сложил началото на The Offspring - Self Esteem La la la la la la la la la la ето и линкче за тези които не се сещат http://www.youtube.com/watch?v=2kIZeVoRBuU До преди 2 дни телефона ми звънеше с този откъс "Скандали, въргали, надути кавали Палежи, гребежи, пиянство, разврат, без тях да живеем, ще можем, едва ли към всичко това ще изпитваме глад. Без свинщина няма купон бе, човече за т'ва ще я правим с пълен замах, какво от това, че купонът отече та ние сега сме напушени в смях." обаче хората нещо ме гледаха на криво въпреки че всичко в текста е вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 От няколко дни си ползвам старото p800 което си звани по дефилт. Понеже не съм го ползвал повече от година и съм позабравил доста неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.