kopche Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Каква музика сте вкарали в телефоните си? Как звънят гаджета, шефове, приятели, родители... Изрязвали ли сте си части от яки mp3-ки? П.С. Само нека да изключим default-мелодиите от сорта на Nokia Tune... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Имам 2 телефона - 2та звънят еднакво, някаква пак нокийска мелодия, казва се Stay that way.aac. А гаджето звън с рязана емпетройка - "I Like It" на "Narcotic Thrust" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 RING RING RING RING BANANAPHOOOOONE! Преди време (4 години?) си бях поръчал някаква ужасна мелодия, която трябваше да бъде Елвис Пресли - Вива Лас Вегас. Това е най-голямата екзотика, която съм ползвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Събуждам се с ATB - Ecstasy ( club version ) званят ми с KRS one - Step into a world a преди ми званеше с един микс м/у DMX & Cypres Hill - Rap Superstar remix Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Nemesis на Arch Enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Всичко звъни със Celldweller - Switchback , само будилника е Linkin Park - wth>u Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 От службата ми звънят с оригинала ” На всеки километър” в изпълнение на Коста Карагеоргиев, споменавам го, защото малко хора знаят кои е истинският изпълнител на песента във филма. Приятелите ми звънят със Слави Трифонов ”Минах ли те?, ” а всички останали с Крейг Дейвид ”Hot Stuff (radio edit)”. ооо,велвет,какви са тези бански на лалета посред зима линкче може ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Родителите ми звънят с "На всеки километър" Приятелите- с Moby- Flower Приятелката ми- Бански на лалета Непознати номера- Twisted nerve от саундтрака на Kill Bill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 За различните обаждания ползвам МР3-ки на неща, които аз съм правил през годините...дори исках като ми звънят, докато вдигна...хората да слушат пак някое такова, но М-Тел-ците ми казаха, че нямам шанс - само чужди песни от техния списък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Непознати номера- Twisted nerve от саундтрака на Kill Bill Twisted Nerve ми беше сигналът на смс-ите по-рано. През последните месеци се случи така че смених 3-4 апарата и в момента всичко ми звъни по фабричните стандарти Преди това любимото същество ми звънеше с интрото на "Невидимо дете" на ПИФ, после за известно време с "California" на Phantom Planet, което е всъщност музиката от The O.C. Шефът пък звънеше с началото на "I'm Your Villain" на Франц Фердинанд и всички колеги знаеха кой се обажда по стряскащия рингтон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 На мен и на позвъняване и на смс са ми два записа на болиди от Ф1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Ами всички ми звънят на мелодията от Crank. Приятелите ми на Бригада, майка ми на Roxette - Queen of rain, баща ми на някакво хоро , най-добрата ми приятелка на О.С, а едно много специално момиче на Цеца - Пиле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Nightwish - Wish I Had An Angel - повиквания Nightwish - Nemo - sms Limp Bizkit - Break Stuff - събуждане Другия има някво грозно цвилене по дефолт и така и ще остане. Той е за работа само Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Събуждане - Pain - On And On Родителите ми с After Forever - Sins Of Idealism Приятелката със Scorpions - You&I Приятелите ми с The Kovenant - Cybertrash Непознатите номера и тези,които не са в група с Nightwish - Planet Hell Общо взето са това са моите мелодии,с които ми звънят Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Общия ринг - "Искам Пак" на Алисия СМС - "Jumira drive" - Manoa Tе обаче се сменят доста често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Sash - Ecuador Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Sash - Ecuador С това ставам. А иначе, когато някой ми звъни - The Godfather SMS - Coldplay - Clocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 За добро утро - Scooter - Fire За приятелите - саундтрака от приятели ^^ За наще - Limp Bizkit - Break Stuff За приятелката - Сънчо ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Всички - Savage Garden - To The Moon And Back (от днес преди това беше Wink - Higher State Of Consciousness (Ibiza Mix) ) SMS - Till There Was You Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 За всички - саундтрака на Американски прелести (интрументала) За фамилията - Ochi Ochi......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 жената звъни с -"бански на лалета" приятели с-"Бинго Бойс-но комюникейшън" колеги -"течаща вода" роднини-"автомобилна аларма" хазяйна с -"погребалният марш" събуждането става със малка и мелодична симфония на БАХ изпълнението е само на цигулка (супер е). Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Събуждам се с El Matador (песничката, която пускат в началото на шампионска лига). Иначе звъня с Chamillionaire ft Lil Flip - Turn It Up (нерязана!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Всички RT са правени с Audacity: Общо звънене - System F - Out Of The Blue Баща ми - Deep Purple - Smoke On The Water Майка ми - Edit Piaf - Non Je Ne Regrette Rien Брат ми - George Acosta ft Truth - The Otherside (Double Agent remix) (LINK) Дядо ми - 100 каба гайди Вуйчо ми - ФСБ - След 10 Години Сашо Грозданов старши - Тангра - Богатство (младши още няма заслуги за собствен RT ) Теди - U2 - Where the Streets Have No Name (Nu NRG Remix) - (LINK) Калин - Paul Van Dyk - For An Angel (LINK - може би най-великото парче в жанра, от 1998 досега сме го слушали хиляди пъти и няма омръзване) Аларма - пасаж от DJ GT - Voices Of Trance (September 2007) ---------- Което ми напомня че от септември 2007 не съм се заигравал с Audacity. Нямахте си друга работа да ме подсетите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Mr President - Coco Jambo.mp3 СМС - една мноо яка част от C-block - So.Strung.Out.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 RING RING RING RING BANANAPHOOOOONE! Преди време (4 години?) си бях поръчал някаква ужасна мелодия, която трябваше да бъде Елвис Пресли - Вива Лас Вегас. Това е най-голямата екзотика, която съм ползвал. тва е яко , може ли линк като мп3ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.