liquid Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Mission Variety Walkthrough HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Preview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Гледам, че вече се е появила в Замундата и Арената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Install-вам и ще видим какво е Играта нещо ми прецаква звука, много високи са всички тонове?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 при мен липсват някви звуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Играта е страхотна обаче тия звуци ми провалят удоволствието.Ще ги оправя и продължа след това.Иначе и оптимизацията не е лоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Тъкмо я качих. В играта аудиото е на макс и нищо не се чува. Уредбата седи на 7-8, а сега я увеличих на 16-17 за да се чува нормално. Нямам време да я поцъкам сега и затова после ще е погледна по-сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Героя безсмъртен ли е като на филмчетата или умира понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Умира се, разбира се. На филмите показват героя напълно развит сигурно с човек, който знае как се играе. Играта си е супер, забавна е и има страшно ефектни и разнообразни комбота и начини да лееш кръв и разчленяваш тела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 And yes, there will be blood... Играта е впечатляваща! Кефи ме свободата да убиваш всеки, който ти се изпречи. Тичането по сгради, скачането от покрива и последващият кратер в земята при падане - уникално! Още не мога да свикна с управлението и камерата, но това е дребен проблем. Звукът се прецаква само по време на клипчета, но се преживява. Нямам търпение да отключа "ножката" и да филетирам народа по улиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Като вида интелекта на противниците и направо ми става супер смешно !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Е това е pure fun игра?Ти какво очакваш?Метъл Гиър ли?Стига сте я плюли, за целта си е страхотна.Само някой разбра ли от къде идва проблема със звука.Нито диалозите се чуват, нито музиката ми е ок?!?!Всички други игри си ми работят на 6? ___________________________________ Защо гледате клипчета вместо да играете и коментирате все едно сте я превъртели вече???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Е бива ли да е толкова зле интелекта бе? Tо това е чак прекалено. И много ме дразнят моменти, в които при цъкането за извършване на действие, обектите застават в определена позиция. На клипчето има един такъв пример. 2-рото преобразуване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Звука ми се оправи като си качих драйвъри за дъното от http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherb...64bit#anchor_os Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Така пробвах играта и честно да си кажа ми хареса не е лоша ,яко фън е ..Ще я врътна ..Най-много в играта ми харесва историята и най-вече точно заради нея ще я врътна.Смесицата е според мен между новият Х-мен, Spider-Man Web of Shadows , която беше много добра игра , както и X-men-a.Взели са и от GTA IV някой дребни детайли.Според мен , който му е харесала Spider-Man web of shadows и X-men и тази игра ще му хареса и , ако обича яко екшън играта е точно за него.На кошницата от подписа играта ми върви горе-доло добре (по-доло ще дам снимка да видите на какви настройки я играя , това са ми максмималните в смисал не ми дава да пусна играта на по-голяма резолюция, анти и тн. от тези) , малко се усеща сеча от време на време , ама става за игра .Като си взема новото видео пак ще я врътна . Малко снимки от мен : Плюсовете на играта според мен са : +Забавна, яко тупалка +Добра история +Що годе добре оптимизирана +Може да се клонират хората (освен заразените и зомбитата), което за първи път виждаме в игра. +Става да си изкараш гнева , ако си много бесен и да разпуснеш след даскало/работа ..(особено , ако са те изнервили на работата/даскалото ) Минусите : -Графиката можеха да я направят и по-добра (все пак сме 2009) -Почти е невъзможно да умреш -Управлението можеха да се постараят да го направят по-добро. Оценка : 8/10 Горе-доло това са ми впечатленията от играта..Играл съм днеска сутринта като станах 2 часа и като се върнах от школо към 7 часа към 2 часа ..Дано само да не е много къса играта, макар че до края на тоя месец няма да мога много да играя (защото точно сега накрая имам изпит и класно по френски ).Но завърша ли даскало ще я играя нон-стоп.Смятам като я врътна да я врътна после пак с новото видео . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 A как мина оная врътка в склада( ако може без да разваляш историята за другите ме светни )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 A как мина оная врътка в склада( ако може без да разваляш историята за другите ме светни )? Нещо не мога да те разбера за кой склад става въпрос?Там където трябва да клонирам някав пич дето кара танк?Или там в склада с ония хънтари , където клонирам остриетата..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Второто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Много бързо ми писна. Снощи поиграх до по-късно и след няколко душевни оргазъма, получени по време на изтребването на населението по улиците, тръпката изчезна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Какво да ви кажа. Става игрицата. Не е култов трепач, но за отмаряне върши работа. Горе-долу мнението ми за играта (плюсове и минуси) се препрокрива с това на кечиста. На ви ся скрийнове Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Второто. Трябва да унищожиш тия големите контейнери ли кво са.Ако не се сещаш постни снимка да ти кажа кои . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Review @ Gamespot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 На обаче ми хареса, от 2 часа я играя ама предимно летя от покрив на покрив. Взех и втория джъм бууст и сега летя ли летя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 GameTrailers Review HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Маа и стара и игрица... тръгва перфектно звук - идеален, графиката и тя абе, тръгва си с овации и по някое време като започне да насича (това се случва съвсем рандъм) и сече докато не ми тръгне с тридесетина кадъра в минута. Това е релийз на Рейзър 1911. Някакви идеи какво точно се случва и евентуално как се оправя това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.