operator Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Здравейте проблема е ,че като включа телефона в зарядното и се зарежда 2 минути и спира да се зарежда.. при опит за пускане не дава ни говор ни картина.. след 30 мин. от както е спрял вече може да се пусне и пише ИЗТОЩЕНА БАТЕРИЯ.. и въпроса ми е защо така се получава.. зарежда се 2 мин. и край.. някой да препоръчате да го погледне и евентуално да го оправи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Имам два такива за части, проблема може да е в батерията, но така да стреляме на сляпо няма как да стане. Можеш да ми го оставиш да го видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 Имам два такива за части, проблема може да е в батерията, но така да стреляме на сляпо няма как да стане. Можеш да ми го оставиш да го видя само ми кажи къде и кога.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.