Jump to content
BulForum.com

ima li fenove na MAFIA v taia darzava

Guest Lo6ia

Recommended Posts

triabva da obie6 brata na Montelo parvo otivate s Pauli za da go gramnete samo4e toi ne e tam posle mu slaga6 bomba v kolata ama toi pak se spasqva i posle stiga6 do Part of the lost heaven i triabva da go gramne6

• 1 year later...

какви са изискванията за тази игра?

в официалния сайт пише 128 RAM!

добре, но аз съм с 256 DDR и играта се държи доста тромаво!?

това да не е пак като battlefield-а - едно пише за системните изисквания, а друго излиза :confused

какви са изискванията за тази игра?

в официалния сайт пише 128 RAM!

добре, но аз съм с 256 DDR и играта се държи доста тромаво!?

това да не е пак като battlefield-а - едно пише за системните изисквания, а друго излиза  :confused

Играта наистина върви тромаво ако сте на Windows XP.Иначе на 98 си върви доста добре.Със стария ми компютър(Intel Celeron 1GHz Tualatin,128MB PC133 Ram,Nvidia GeForce 2 MX200 32 MB) на 98 си вървеше идеално,но на ХР просто не ставаше за игране.

тая игра така и не съм я играл. дали ще върви на 256 рам и 64 видео и 700 мхз?

щото не ми се иска да свалям 3 диска и да се окаже че не ми върви

тая игра така и не съм я играл. дали ще върви на 256 рам и 64 видео и 700 мхз?

щото не ми се иска да свалям 3 диска и да се окаже че не ми върви

играта е много хубава :)

П.С. Играта ще ти върви само трябва да си нанправиш графиките на "Low"

играта е много хубава :)

П.С. Играта ще ти върви само трябва да си нанправиш графиките на "Low"

ееее важното е че ще върви, ся ще свалям

Супер гадно свършва накрая някъв идва и те трепе хахаххахахаха :D

утрепа ми всякво желание да играя :)

Mersi mnogo i dano da ima o6te fenove na Mafia za6toto e mnogo iaka igri4ka

Яка игричка не е достатъчно силно определение. Играта е велика и ненадмината. На мен повече ми харесва от Вайс Сити, по реалистична е, действието се развива през 30-те години, сценария е много добре исмислен и подходящ дори и за филм (дано се появи такъв). Тези и още доста други неща като специфичната атмосфера, колите и т.н. са ми достатъчни за да кажа, че това ми е любимата игра.

Никакъв пиниз няма. Като играх за първи път се мъчих цяла седмица с тази мисия. Трябва да научиш във всеки завой как се влиза, с каква скорост, под какъв ъгъл, и кога и колко да натиснеш спирачките, така, че да не се завърти колата. Успех!

А, и още нещо. Гледай да не повредиш колата, защото иначе е невъзможно да минеш мисията. Също така ако не успееш до третата обиколка да излезеш на първо място, да знаеш, че до края няма да успееш.

Чувал съм, че има някакъв пач, който освен че оправя някакви бъгове, намалява и трудността на тази мисия.

Guest liquid

a igrata e LUDAAAA....vratnah q odavna..nai kofti mi beshe onva s vlaka na ristanisheto dokato namera na4in da go podkaram se poburkah :P....a ina4e nqkoi da se interesuva ot soundtrack-a na igrata? shtoto go imam..moa go upload ako iskate :)

nqkoi moje li da mi dade nqkav patch 4e moita versiq mi se vijda mnogo bagava ??? mersi

Пробвай този . От официалният сайт е.

....a ina4e nqkoi da se interesuva ot soundtrack-a na igrata? shtoto go imam..moa go upload ako iskate  :)

Аз се интересувам :) . Имам само основната тема, тази която върви, когато си в менютата.

Ако не ти се качва във вареза, просто кажи от къде да ги сваля.

4akaite sega i batko vi geimara da se vklui4i :lol: :lol: .

Igrata e mnogo iaka men predi mi vurve6e perfectno na staroto pc s gf2 ama na low grafika :bgrin: .Istoriata na igrata e mnogo iaka prepora4vam ia na vseki koito my haresvat mafiotski igri ili gta..

liquid, благодарско. Музиките наистина са маняшки. От много време исках да ги слушам извън самата игра. Най- много ме кефят песните от кварталите Oak Hill и China Town.

• 3 weeks later...

привет, колеги мафиоти. кажете ми как да изпълня втората мисия на Лукас Бертоне, в която трябва да се отърва от една кола от скалите до фара? благодаря искрено.

• 2 years later...

Здравейте! Имам проблем с играта Mafia! Свалих я от торента data.bg, играта е 3диска! Инсталирах я чрез ДЕЙМОН ТУУЛС, копирал съм КРАКА и като натисна самата икона на играта ми излиза черен екран за 3-4 сек. и се връща в същото полужение на десктопа Немога да си обясня причината каква е? Просто натискам и нищо? Някой ако знае за какво става въпрос нека пише. Ще съм ви благодарен!!!

Провери всичко наред ли е с машината ти първо. След това сложи оригиналното ехе и виж дали стартира с него. Ако е така - търси си друг крак - има доста, включително и за игра без диск

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...