wlado Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 На компютъра ми имам вградена звукова карта със S/PDIF (аз използвам друга 4е е многоканална и става замискиране), та въпроса ми е как/с какъв кабел да я вържа към тонколоните те имат също вход за такова нещо (коаксиален ама с какви букси) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 мисля че TOSLINK се наричаха просто кажи в магазина че ти трябва кабел за S/PDIF и ще ти дадат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Тослинк-ът е оптическия стандарт, а ме съмнява вградената му карта да има оптика...там се търси максимално ниска себестойност, а тослинк-ът би я оскъпил. @wlado, снимай S/PDIF-а на карата ти (най-вероятно ще е или с малък жак, или с чинч)...а също и S/PDIF-а на колоните ти, за да може по-лесно да ти дадем съвет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.