Jump to content
BulForum.com

Software za Siemens A50

SupraTRD

Recommended Posts

:ph34r: Pichove dnes za pyrvi pyt pisha vav tozi forum i mi e malko neurientirano ;) .Za tova se izvinqvam ako nqkoi e dal predi tova podobna tema.Vyprosa mi e MOJE LI S DATA KABEL koito imam da si sloja kartinki i logota na moq dyrven Siemens A50?! :blink: .Porovih se dosta seriozno za software i svalih tolkova mnogo programi ot kakyv li ne tip (smenqne na IMEI..Razcodirane ...smenqne na softwarea na telefona?! :cry ) obache s nito edin nemojah da se vyrja :confused i da sloja makar i nqkakva bozichka,koqto da mi opravdae truda :bgrin: .Ako nqkoi moje NEKA Mi dade ideq ili izprobvan Software. Povecheto programi razpoznavat telefona...no uvi samo do tam.Razchitam na vas. :angry1

за други модели Siemens успешно съм ползвал MobileNavigator и C25Explorer (последната само името и е C25, иначе работи с доста модели). И двете програми са от времето преди някой изобщо да си помисли да прави USB data кабели за GSM-и така че работят с COM порт и съответно би трябвало да ти свършат работа.

:ph34r: kicko Tiq dvete programki gi probvah ama :ph34r: sux A50 e neprobivaem... : :blink: softuera na telefona e mnogo blizyk ( da ne kaja ednakyv ) s na c 45 ... Namerih programka za c 45 obache i s neq ne stana :cry za tova iskam neshto izprobvano na A 50 . Blagodarq na vsichki koito se opitaha da mi pomognat :music

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...