zweti_lettera Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Щом не ти е дощла някоя вдъхновяваща мигновена идея за името, просто го кръсти с името на този, който ще го ползва. Какво "по-прилично" от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Един приятел го беше кръстил неговия THE_BEAST друг си беше сглобил машинка с 8г рам, 16 scsii-та и викаше че това било MOAC (Mother Of All Computers). Друго култово име беше ЗЕН или ОРАК от 7ката на Блейк обаче помня че тоя Зен се чупеше редовно и оттам култовите реплики от 7ката ама на турски - Джена - ай телепорт-гиби - Йок Блейк, компютър капалдъ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Моя е Saraksh.Массаракш!Пешо. Всичките ми ПЦ-та се казват така. Има нещо специално в това име. Пешо РОКС!Имам лична теория, според която не съществуват нормални Пешовци. До сега не съм срещнал опровержение Иначе моя се казва AlphaScorpii, в името на лесното мрежово разпознаване. А обикновено се обръщам към него с "Ей, боклук, ай стига цикли!"... "тръгвай, че какви шутове те чакат"... Внимание обръщам на имената на дяловете на харда Core C, Dream D, Enigma E.. И наследственото име...то е по-скоро титла на клавиатурата ми е Гергана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Массаракш! 33 пъти массаракш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 RiMy си се казва, понякога му казвам Топчо, за хората така е популярен А моя съвсем официално си е Топчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 ov3rm4n, кръсти го 4v0r и не се чуди повече . Поне накрая ни кажи, ако стигнеш до някакво решение, че ми е любопитно какво ще е накрая името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Аз препоръчвам "Мортимър". Или m0rTim3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Вчера вечерта сглобявах една машинка за един приятел. При въпросът Дълъг как да ти кръстим самолета ? Тои ми отговори TITI разбира се, моята машина трябва да носи моето име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Firebird и Thunderbird са братчетата. Много се разбират помежду си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Мислех си за Kashpirovsky - имах рутер с такова име... Но като се замисля - правеше само проблеми и ядове, докато не му смених името.... Ти пък...че и искаш да ти работи както трябва....сигурно постоянно е гледал да си оправдае името: "- Сега ще пусна връзка към порт 1........2....3.....пускам....4...5...само си мислиш, че пускам...6...7....връзката заспива....8...9....грешка....ти заспиваш от чакане..." П.П. Който не е разбрал майтапа, да пита баща си. П.П.П. Някой предложи ли вече R2D2 и Трипио? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Мислех си за Kashpirovsky - имах рутер с такова име... Но като се замисля - правеше само проблеми и ядове, докато не му смених името. Вариант е Che... Също така съм виждал някои страховито изглеждащи имена на химически съединения - много ми се струват подходящи... Но по химия хич ме няма... Някой химик ако имаме тука... C2H5OH ( етилов алкохол ) KCN ( калиев цианид мисля, че беше ) C17H19NO3 ( морфин, или казано на български 7,8-дидехидро-4,5-епокси- 17-метилморфинан-3,6-диол ;] ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 П.П.П. Някой предложи ли вече R2D2 и Трипио? 3PO или 3p0 А за Люси как не се сети някой? Готина сцена беше онзи от хакери като му взимаха компютъра и как го гушкаше и викаше Люююсииииии ПС: Имам едни приятели те си кръщават сървърите на разни големи имена от нашата история - Вазов, Ботев и т.н. Казаха че особено добре се бил държал сървъра с име Караджата - не се бил давал лесно казаха и доста време откарали с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 < ( . )sexy_f_19 ( . ) > може да се поукраси с още некой и друг ASCII символ, ама аз кат не ги владея тез неща и не мога да предложа нещо по-добро. та с такова никче компчето винаги ще има мераклии да си говорят с него и няма нужда да си говори само като поразвие интелекта след година-две-три.... п.п. абе само аз ли си мисля че лявата гърда на тоя ник е по-голяма от дясната?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 :lol: Вярно! хаахаххахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Тва е то кой за какво си мисли и как се проявява нечие мръсно (под?)съзнание - малко като иванчо - каквото и да гледа все за секс си мисли... Иначе нямаше да се сетя че това са гърди без да ми подскажете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 ....малко като иванчо - каквото и да гледа все за секс си мисли... ...или като оня в "Армагедон"...при психолога всяка картинка интерпретираше като "...нещо си & с цици". Не мен пък ми прилича повече на спортна кола в профил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 ...или като оня в "Армагедон"...при психолога всяка картинка интерпретираше като "...нещо си & с цици". Не мен пък ми прилича повече на спортна кола в профил. Верно - сега като го спомена - иии какви хубави гуми при това Аз пък първо за някакви HTML тагове и функции на някакъв странен език си помислих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 малко предложения rain, thunder, storm, earthquake Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Щирлиц, Швейк Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Krzysztof (кшищоф) или Szczepan (не смея да го произнеса) или Timoteusz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 C8H10N4O2 ако не съм объркал нещо е формулата на нещо което употребявам всеки ден в сериозни количества Кофеин, не си я объркал А ето как изглежда структурно (ако някой го е еня): П.П. Има химици в тоя форум, има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Днес си преинсталнахме компа. И седим и се чудим с жената как да ги кръстим. А тя ми казва: да го кръстим на глупака ША. - Как по точно питам пак. Ами например Killer Misho Aми добре и казвам аз и името остана това. Killer Misho Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Днес си преинсталнахме компа. И седим и се чудим с жената как да ги кръстим. А тя ми казва: да го кръстим на глупака ША. - Как по точно питам пак. Ами например Killer Misho Aми добре и казвам аз и името остана това. Killer Misho Не се стърпях... в култовия "Midsomer Murders" имаше едно малко пухено коте, което се наричаше... Killmousky(Килмауски) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Моя е адаш с този на DON_CHEFO => ferrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Моя се казва C2DUO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.