Jump to content
BulForum.com

Как се казва компютъра ви?

pazu

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Един приятел го беше кръстил неговия THE_BEAST друг си беше сглобил машинка с 8г рам, 16 scsii-та и викаше че това било MOAC (Mother Of All Computers). Друго култово име беше ЗЕН или ОРАК от 7ката на Блейк ;) обаче помня че тоя Зен се чупеше редовно и оттам култовите реплики от 7ката ама на турски

- Джена - ай телепорт-гиби

- Йок Блейк, компютър капалдъ

:punk

Моя е Saraksh.
Массаракш!
Пешо. Всичките ми ПЦ-та се казват така. Има нещо специално в това име. :) Пешо РОКС!
Имам лична теория, според която не съществуват нормални Пешовци. До сега не съм срещнал опровержение :)

Иначе моя се казва AlphaScorpii, в името на лесното мрежово разпознаване. А обикновено се обръщам към него с "Ей, боклук, ай стига цикли!"... "тръгвай, че какви шутове те чакат"...

Внимание обръщам на имената на дяловете на харда Core C, Dream D, Enigma E..

И наследственото име...то е по-скоро титла на клавиатурата ми е Гергана...

ov3rm4n, кръсти го 4v0r и не се чуди повече :).

Поне накрая ни кажи, ако стигнеш до някакво решение, че ми е любопитно какво ще е накрая името.

Вчера вечерта сглобявах една машинка за един приятел. При въпросът Дълъг как да ти кръстим самолета :D ? Тои ми отговори TITI разбира се, моята машина трябва да носи моето име.

Мислех си за Kashpirovsky - имах рутер с такова име... Но като се замисля - правеше само проблеми и ядове, докато не му смених името....

Ти пък...че и искаш да ти работи както трябва....сигурно постоянно е гледал да си оправдае името:

"- Сега ще пусна връзка към порт 1........2....3.....пускам....4...5...само си мислиш, че пускам...6...7....връзката заспива....8...9....грешка....ти заспиваш от чакане..." :lol:

П.П. Който не е разбрал майтапа, да пита баща си. :)

П.П.П. Някой предложи ли вече R2D2 и Трипио? :P

Мислех си за Kashpirovsky - имах рутер с такова име... Но като се замисля - правеше само проблеми и ядове, докато не му смених името. Вариант е Che... Също така съм виждал някои страховито изглеждащи имена на химически съединения - много ми се струват подходящи... Но по химия хич ме няма... Някой химик ако имаме тука...

C2H5OH ( етилов алкохол )

KCN ( калиев цианид мисля, че беше )

C17H19NO3 ( морфин, или казано на български 7,8-дидехидро-4,5-епокси-

17-метилморфинан-3,6-диол ;] )

П.П.П. Някой предложи ли вече R2D2 и Трипио? :P

3PO или 3p0 :punk

А за Люси как не се сети някой? Готина сцена беше онзи от хакери като му взимаха компютъра и как го гушкаше и викаше Люююсииииии :)

ПС: Имам едни приятели те си кръщават сървърите на разни големи имена от нашата история - Вазов, Ботев и т.н. Казаха че особено добре се бил държал сървъра с име Караджата - не се бил давал лесно казаха и доста време откарали с него :)

< ( . )sexy_f_19 ( . ) >

може да се поукраси с още некой и друг ASCII символ, ама аз кат не ги владея тез неща и не мога да предложа нещо по-добро. та с такова никче компчето винаги ще има мераклии да си говорят с него и няма нужда да си говори само като поразвие интелекта след година-две-три....

п.п. абе само аз ли си мисля че лявата гърда на тоя ник е по-голяма от дясната?!

Тва е то кой за какво си мисли и как се проявява нечие мръсно (под?)съзнание - малко като иванчо - каквото и да гледа все за секс си мисли... Иначе нямаше да се сетя че това са гърди без да ми подскажете...

....малко като иванчо - каквото и да гледа все за секс си мисли...

...или като оня в "Армагедон"...при психолога всяка картинка интерпретираше като "...нещо си & с цици". :P

Не мен пък ми прилича повече на спортна кола в профил. :)

...или като оня в "Армагедон"...при психолога всяка картинка интерпретираше като "...нещо си & с цици". :P

Не мен пък ми прилича повече на спортна кола в профил. :)

Верно - сега като го спомена - иии какви хубави гуми при това :) Аз пък първо за някакви HTML тагове и функции на някакъв странен език си помислих...

Krzysztof (кшищоф)

или

Szczepan (не смея да го произнеса) :laughing:

или Timoteusz!!!

C8H10N4O2 ако не съм объркал нещо е формулата на нещо което употребявам всеки ден в сериозни количества :)
Кофеин, не си я объркал ;)

А ето как изглежда структурно (ако някой го е еня):

caffeine.jpg

П.П. Има химици в тоя форум, има!

Днес си преинсталнахме компа. И седим и се чудим с жената как да ги кръстим.

А тя ми казва: да го кръстим на глупака ША.

- Как по точно питам пак. Ами например Killer Misho :D :lol: :D

Aми добре и казвам аз и името остана това.

Killer Misho :lol: :D :lol:

Днес си преинсталнахме компа. И седим и се чудим с жената как да ги кръстим.

А тя ми казва: да го кръстим на глупака ША.

- Как по точно питам пак. Ами например Killer Misho :D :lol: :D

Aми добре и казвам аз и името остана това.

Killer Misho :lol: :D :lol:

Не се стърпях... в култовия "Midsomer Murders" :laughing: имаше едно малко пухено коте, което се наричаше...

Killmousky(Килмауски)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...