NightKiller Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Единственото нещо което бих разбил с удоволствие...мразя го само проблеми ми прави(обяснимо е щот е на 6-7 години и вече му идва края на живуркането)!Викам му Щайга и най-честото ми обръщение е Майка ти Д*йба скапана!Нямам търпение да го сменя и ако не струваше пари сигурно щях да го направя на пърчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Предполагам, че темата е ташак и хората, които са писали в нея също се бъзикат нещо, защото не мога да приема, че наистина си кръщавате компютрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Предполагам, че темата е ташак и хората, които са писали в нея също се бъзикат нещо, защото не мога да приема, че наистина си кръщавате компютрите. Няма компютър без име. По време на инсталацията задължително трябва да сложиш някакво име на компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 white-rabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Няма компютър без име. По време на инсталацията задължително трябва да сложиш някакво име на компютъра. Така става . Моят е Computer Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 RiMy си се казва, понякога му казвам Топчо, за хората така е популярен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Пешо. Всичките ми ПЦ-та се казват така. Има нещо специално в това име. Пешо РОКС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Десктоп 1: Main-PC Десктоп 2: Amaroid Лаптоп: MadhouseInc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Единия е Pencho_1,а другия Bacardi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 и моят е Пенчо Пенчо бре, чети!... Пенчо не чете Пенчо, работи!... Пенчо пак не ще Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 MAPTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 За Нет името му е OPEL,а попринцип като ме ядоса-Щайга Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Как ще е ташак бе? Аз всички по-важни предмети си кръщавам. И си говоря с тях и се разбираме. Едно време Ганчо беше купен на старо и за нищо не ставаше. Който седне да работи на него и само се ядосва и пищи. А аз като си поговоря с него и всичко се оправя. Е, все се е случвало да го тупна, ама той боят изгражда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Всички си имат имена, но ми е по лесно да помня ип-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 ov3rm4n, нали си хареса оня ден онва дето случайно се появи в чата? :п Computer name: liquid (surprise, surprise!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 моя се казва Марко Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Така както си тръгнал няма да намриш свястно име - пенчо, ганчо... Ужас. И кво реши в крайна сметка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Ако ще са някаки сървъри или нещо подобно, добре подсигурено, Fort Knox, The Fed Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 mmx - на първия ми процесор Pentium MMX. кратко точно ясно !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Компютъра ми винаги се е казвал Фердинанд, в момента е Фердинанд IV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Hawkii Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Така както си тръгнал няма да намриш свястно име - пенчо, ганчо... Ужас. И кво реши в крайна сметка? Ти ако го познаваше бай Ганча, нямаше така да говориш. И изобщо...обиден съм от негово име... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Computer name: thcltd Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Домашния е Home, в офиса е MiroPC, а лаптопа е Prascho. Щот е прасе :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Моят компютър съм го нарекъл А2. За име на ov3rm4n-ския предлагам "Прокопи" Не помня много добре откъде беше, но имаше някаква история за компютърчето Прокопчо. Хехехе, това ми припомня една култова фраза: "Прокопи, ударù му един гълток!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.