Jump to content
BulForum.com

Как се казва компютъра ви?

pazu

Recommended Posts

Единственото нещо което бих разбил с удоволствие...мразя го само проблеми ми прави(обяснимо е щот е на 6-7 години и вече му идва края на живуркането)!Викам му Щайга и най-честото ми обръщение е Майка ти Д*йба скапана!Нямам търпение да го сменя и ако не струваше пари сигурно щях да го направя на пърчета!

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Предполагам, че темата е ташак и хората, които са писали в нея също се бъзикат нещо, защото не мога да приема, че наистина си кръщавате компютрите. :wacko:

Предполагам, че темата е ташак и хората, които са писали в нея също се бъзикат нещо, защото не мога да приема, че наистина си кръщавате компютрите. :wacko:

Няма компютър без име. По време на инсталацията задължително трябва да сложиш някакво име на компютъра.

91918479ps6.jpg

Няма компютър без име. По време на инсталацията задължително трябва да сложиш някакво име на компютъра.

Така става :). Моят е Computer :)

RiMy си се казва, понякога му казвам Топчо, за хората така е популярен :)

Как ще е ташак бе? Аз всички по-важни предмети си кръщавам. И си говоря с тях и се разбираме. Едно време Ганчо беше купен на старо и за нищо не ставаше. Който седне да работи на него и само се ядосва и пищи. А аз като си поговоря с него и всичко се оправя. Е, все се е случвало да го тупна, ама той боят изгражда...

Така както си тръгнал няма да намриш свястно име - пенчо, ганчо... Ужас. И кво реши в крайна сметка?

Ти ако го познаваше бай Ганча, нямаше така да говориш. И изобщо...обиден съм от негово име...

Моят компютър съм го нарекъл А2.

За име на ov3rm4n-ския предлагам "Прокопи" :lol:

Не помня много добре откъде беше, но имаше някаква история за компютърчето Прокопчо.

Хехехе, това ми припомня една култова фраза: "Прокопи, ударù му един гълток!".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...