Jump to content
BulForum.com

Как се казва компютъра ви?

pazu

Recommended Posts

Имаше тема за десктопи, за работните места... Да видим как сте си кръстили компютрите.

Десктопа - Paladin (преди реинстала на уина се казваше Power-Board)

Лаптопа - Kelly :)

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Моят пък никога не съм го кръщавал както и да е... винаги е бил нещо простичко. Едно време беше U1, после xxx, сега пък е U. По принцип ми е все тая как ще се казва, но ако ще му променям името на нещо по-друго, ще го кръстя на името си... B)

Ами компютъра ми никога не ми е имал име.Или е компа или щайгата или някво такова.Не го кръщавам...

Ами компютъра ми никога не ми е имал име.Или е компа или щайгата или някво такова.Не го кръщавам...

е как да няма име? Всеки компютър има мрежово име. Моя е Botev

е как да няма име? Всеки компютър има мрежово име. Моя е Botev

Е за такива имена много ясно че пиша jozo.Всичките ми програми са регистрирани под същото име разбира се :D

Генадий се казува ;]

Първият ми компютър се казваше Ганчо. После смених някои неща по него, но името се запази. Имаше за кратко стария и новия Ганчо, но Ганчо си е името. След това като дойдох у Американско ми дадоха да ползвам един, който умря много бързо, та за толкова кратко време все още беше с бета-име Петко. Сега си купих един и се чудих много за добро име (то от Ганчо по-добро няма ама айде) и накрая си викам "HP е, навсякъде пише HP, значи това са инициалите му". И така...Ицо Петров се казва. Пък Ицо Петров е Ицо Петров, дето има една дума...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...