Jump to content
BulForum.com

Брояч на телефонни импулси

Krasi

Recommended Posts

Значи интересувам се има ли такова устройство което да се включва към домашния телефон и да отчита импулсите или времето евентуално за да може човек да си прави сметката колко е изговорил до момента а не накрая да се пули в сметката и да си скубе косите.Предварително благодаря за съветите

Оплескал съм заглавието Трябваше да пише "Брояч"

има такива устройства. Но не съм ги купувал, отккакто зарязах телефонния интернет вече не ми и трябва.

Отиди в местния клон на пощите, там ще те упътят (поне би трябвало).

Значи интересувам се има ли такова устройство което да се включва към домашния телефон и да отчита импулсите или времето евентуално за да може човек да си прави сметката колко е изговорил до момента а не накрая да се пули в сметката и да си скубе косите.Предварително благодаря за съветите

Има. Но от БТК не признават отчетеното от него. За собствена употреба обаче става. По едно време имаше по заведенията (и във Видео Зона) такива неща, за да могат клиенти да ползват телефона. Не знам къде се продават, но ной-вероятно в магазините за електроника би трябвало да те упътят... В пощата само ще ти предложат да ти направят извлечение или справка от техните броячи.

В пощата само ще ти предложат да ти направят извлечение или справка от техните броячи.

Daje ne biha, zashtoto maj iskat da si s cifrov telefon (ako ne si).

от пощата справката се получава много късно, аз искам на момента да имам представа докъде съм я докарал с разговорите.Щом казвате че има такива чудесии ще потърся по магазините. Благодаря. :D

в пощите действително преди не даваха извлечения за аналогови телефони, но с убеждаване съм взимал такива. Сега с плащане всичко става, а и повечето телефони вече са импулсни, до нас дори прекараха жици за цифрови.

И разбира се това устройство не се зачита от пощите :P , поне предполагах, че там ще продават такива неща, освен по магазините. Все пак в нашта поща продават телефони и всякакви други джунджурии.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...