Jump to content
BulForum.com

Frog mobile

slay

Recommended Posts

Никъде не съм чул в България да се дава лиценз за 4 мобилен оператор, а изведнъж изскачат тия. Мрежата им е построена на базата на друг оператор ли, как ли, щом имат 99.5% покритие. И все пак не ми се наред всичко, особено като им гледам аматьорския сайт. Някой ако има повече инфо, с кви цифри им започва номера, кви са, що са тия жаби да споделя. :lol:

Нищо чудно че си ги ползвал в Гърция:

От понеделник (18 февруари) стартира FROG Mobile - най-новата предплатена услуга на пазара, използваща мрежата на GLOBUL и предназначена за всички, които търсят бърза и лесна предплатена мобилна комуникация без месечен абонамент.

"Специалните" цени са към оператори от мрежата на Космоте... "Гърция, Турция, Румъния, Македония, Албания и Сърбия"...

Просто най-прост маркетингов трик... Не става дума за нов оператор, а за нова предплатена услуга на Глобул. Досега беше Bconnect сега вече е FROG... Гърците обаче не са чували българската поговорка:

Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия...

но сигурно ще има клиенти да се хванат...

Аз си мислих че това ще е няква алтернатива на Лууп на Мтел, която ще е собственост на Глобул ама явно само собственика познах.Иначе за мен лично не звучи особенно привлекателно и не ми е ясно как ще привлечат клиенти.

ами точно алтернатива на Лууп е... а клиенти ще привлекат... много хора са се подлъгали както виждаш, че става дума за съвсем отделен оператор... даже виж, че по медиите им е такава пиар кампанията - представят ги не като нова услуга на Глобул, а като някаква си нова мрежа която използвала била мрежата на Глобул, но едва ли не всъщност няма нищо общо с гърците... Който се хване, хване се - берекет версин... на това разчитат.

Наистина разчитат на това, че хората се лъжат и си мицлят тази мрежа за друг оператор.На мен ми беше ясно, че не е нов оператор, защото медиите щяха да гръмнат, че има конкурс,избран е еди кой си........Излиза обаче, че има хора които не са разсъждавали като мен.Несмятам обаче, че това е алтернатива на Лууп при положение, че цена е 14:1 в полза на Лууп ;) По-добре да дам 5 лв. на месец на Лууп и да имам 500 минути в мрежата им ;)

Сещам се, че същия трик използват големите авиокомпании, за да се конкурират с low-cost операторите - създават "паралелна" авиокомпания с друго име, която уж няма нищо общо с тях и която оперира на цените на low-cost операторите... само дето всъщност полетите се обслужват пак от тях. Че някои даже се "обединяват" и създават общ low-cost дубликат :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...