earache Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Значи ей това нещо (вентилаторчето) се е прецакало. Когато е безшумно измерих 0 оборота/мин., което е лошо, а когато вдигне над 1500 имам чувството, че ми бъркат с игла в уретрата... Много бучи. Та, исках да питам, някаква фирма да ми предложите да го занеса за смяна и да ми кажете колко (ориентировъчно) ще ми струва този лукс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Само си намери вентилатора...не вярвам да си толкова сакат че да не можеш да развиеш стария и да сложиш новия Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 Да, бе! Като се вгледаме в снимката забелязваме, че кръстачките на винтовете са толкова мизерни, че дори и часовникарска отверка няма да ми свърши работа! Аз съм пробвал да ги развия между другото... П.П. Сега пробвах без вентилатор и в режим idle държи около 40'C GPU и 45'C Memory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Разкарай малкият дявол и му сложи една 80-ка на 5-7 волата. Хем щи е тихо хем ще и е хладно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.