Slain Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Ta nima Billy Gates si nqma pari,edvam svyrzva dvata kraq - i pak iska po nad 100 USD za kopie na nqkva pulna s bugove OS. е кво като има пари да ги пуска по 1-2 $ ли ? Тва че има пари не означава че не може и не иска да има още повече пари А и не вярвам да си платил за някоя ОС тогава кво се оплакваш ? и ако не ти харесва никой не те кара насила да го ползваш а бе warp виж ся ако не ти се занимава с кракове,кей генератори и т.н. имам решение за теб даваш ми по 30лв на игра и аз ша идвам да ти ги оправям пак даже и играта щи носа :Р казвай ако си навит инъче съм 'За' ама не само за софтуер ами и за пиратски музика и филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Az 6a ti zimam po 25lv . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 шшшш няма да ми праиш конкуренция ! Сега аз ако кажа 20 така можем и до 0.50 стотинки да стигнем така че ти предлагам да оттеглиш офертата си така всички ша се доволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 mi mom4eta za da vi zabiq v zemqta az si predlagam uslugite za 10lv. sre6tu taq suma ka4vam si4ko Os-ta igri muzika, kakvoto iskate. groover-a e va6iq 4ovek. idvam u vas 4erpite me edno kafence, pravq vi kompa davate mi parata i si trugvam sled 10 minuti. lev4e za minuta haaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Ima faida ot toia software... Az sum za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Аз съм за пиратските програми игри и т.н. Примерно уин 2003 струва към 1200 $ еми що не си го блъскат в главите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Za doma6noto PC nqma da dam i 1 stotinka za licenziran software Da jiveqt piratite i nie pokrai tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Аз обаче знам нещо със сигурност... Ако го нямаше пиратския софтуер щат на щат сички щаха да учат Линукс щот е ФРЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!! Е аз съм по мързелив и карам на XP ама идеята не е лоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 pi4 ima suma ne6ta koito sa cracknati i sa po qki ot originala taka 4e moje da ne sporime pove4e Хехе, а например? Ако имах пари бих си купувал повечето игри оригинални. Все пак компаниите фалират точно заради пиратите и варезджиите @ov3rm4n - казва се варез а не уарез Думата е от немски произход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Ari ve kato 4e li v drugite durjavi niama piratski software Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 13, 2004 Author Share Posted February 13, 2004 Mi nqma tolkova da ti kaja.Imam edin friend deto ot FBI sa mu pratili mail 4e sledqt si4ko i samo da gepi neshto takova i are v drangolnika...Tva e typo ama ko da sa prai.A za warez - na nemski e die Ware i ozna4ava stoka a na angliiski ware - izdelie , wares - stoki.A v Nemskiq e otishla ot English tyi 4e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Mi nqma tolkova da ti kaja.Imam edin friend deto ot FBI sa mu pratili mail 4e sledqt si4ko i samo da gepi neshto takova i are v drangolnika...Tva e typo ama ko da sa prai.A za warez - na nemski e die Ware i ozna4ava stoka a na angliiski ware - izdelie , wares - stoki.A v Nemskiq e otishla ot English tyi 4e... Дай си имейла да ти пратя едно писмо от Бил Гейтс и едно от Джордж Буш ако искаш даже... Това е най-лесното. За wares - прави сте че е от немски - въпроса е от къде е дошла в българския. Не от немския във всеки случай... Pronounced wayrz or wayrss. Commercial software that has been pirated and made available to the public via a BBS or the Internet. Typically, the pirate has figured out a way to de-activate the copy-protection or registration scheme used by the software. Note that the use and distribution of warez software is illegal. In contrast, shareware and freeware may be freely copied and distributed. Това е положението в английския според http://networking.webopedia.com/TERM/W/warez.html И все пак - вие може и да си казвате софтваре и хардваре, ако чак толкова много държите на немския... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 e to warez-ite sa neshto kato protest.. nemoje da me karat da plashtam za originalno XP pri polojenie 4e s tiq pari 3 meseca shte moga da svarja 2-ta kraq.. az sam za piratskiqt soft dokato ne uednakvqt cenite sus standartite na dadenata darjava.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 I az sam tvyrdo za piratite i tehniq software Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 awe kak stava si4ko tva kak moje da su6testvuvat tolkova warez site s qvno piratsko sudurjanie a nikoj da ne go e otnesul (ne 4e vi go pojelavam hora). malko stranno, ako mojete da kajete kakuv e principa na zaobikalqne na zakona 6te e super qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
wickedsmile Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 mi nedej kupuvaj ni6to, basi. nito taka, nito onaka. ili si za i go izpolzva6, ili si protiv i si gleda6 rabotata, tva e. идеята ми беше друга... против съм пиратския софтуер, но обстоятелствата налагат неговото ползване - парите. докато цените не станат по-сносни, например 5-10лв. - ще си ползвам с най-голямо удоволствие пиратските версии на най-новите програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 kogato stanat 5-10 leva mi se obadi da ti kaja brao moje da se nadqva6 koj 6a prodava product 4iqto stojnost e 100$ za 5$. to si4ki 6a dojdat da kupuvat ot bulgariq, i sled tva zamat da falirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 19, 2004 Share Posted February 19, 2004 wickedsmile da ti kaja po veroqtno e da po4nesh da vzemash zaplata kato evropeec vmesto software-a da stane 5-10 lv Ako neshto mi trqbva original...image na diska i si4ko e 6...taka si copvam windowsite 0t 95 nasam Shto se otnasq do igrite...do sq da sam igral 2-3 igri maximum deto da sa si zaslujavat da dam nqkoi lev za tqh...pove4eto igri 12 4asa game--> finalnite nadpisi -->Recycle bin. E kvo da dam 50$ za neshto deto go zqpam ima nqma polovin den? Blah, to si pishe nai-otdolu v nfo file-a na vseki piratski disk : Ako tozi software vi dopada - Kupete si go! Az kvo da napravq, 4e razni shits tip MS Office i windows and so on...sa tolkova bugavi, 4e si mislq, 4e trqbva na men da mi plashtat za tva, 4e gi slagam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilman Posted February 19, 2004 Share Posted February 19, 2004 neznam moje da e spomenavano ve4e no nikoga ne bih polzval profesionalno nelicenziran CAD software nelicenzirania CAD software moje da dovede do nepopravimi greshki i mnogo goliami zagubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 19, 2004 Share Posted February 19, 2004 Ако имах пари бих си купувал повечето игри оригинални. Все пак компаниите фалират точно заради пиратите и варезджиите Mnogo me drazniat komentari koito po4vat s: "Mi ako imah ...................." mi 6to da ne moje6 da izkara6 pari. Na vseki mu e vinovna "6ibanata" durjava, zakonite, bogatite i t.n. To ne 4e az sum bukan s pari ama znam 4e problema si e moi i niama da se re6i ot niakoi drug (Milen Vel4ev, Simeon i t.n). Naskoro 4etoh v edin vestnik anketa v koiato pitaha grajdani dali biha u4astvali v reguliraneto na dvijenieto okolo u4ili6tata. Nito edin ne otgovori "DA" vsi4ki "mi to az niamam vreme, ina4e ideiata e mnogo dobra ama nali razbirate" i takiva gluposti. Ta tva e seki vika ako imah, mi napravi go de kolko hora uspiaha 6to ti da ne moje6 da ne si po glupav ot tiah. A za piratstvoto (ne samo SW) mi tva e edin na4in da si go vurnem na vsi4ki ribi ot kak da go definiram i az ne znam, niakoi si biznes tam. Moga da vi kaja 4e sum si kupuval originalno CD na Jimi Hendrix 6toto si zaslujava6e, i napulno podkrepiam mnenieto na Basten 4e ako ne6to si zaslujava triabva da se plati cialata cena za nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 PROTIV. Kato gledam rezultatite mi stava qsno zashto v CM2003/2004 ne e vklu4eno bulgarskoto purvenstvo,a figurirat tezi na Kitai, Koreq i dr futbolni jujeta. Igite na bulgarski ezik se broqt na prustite na ednata mi ruka, a bulgarskite programisti predpo4itat da pishat soft na ENG. Pravilno sa kazali xorata shamar da e avanta da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Estestveno che sum tvurdo ZA piratskiqt software....viq kak si predstavqte nqkoi 12-13 godishen (bulgarski) malchugan da otide do magazinite na Pulsar i da izkara 20-30$ za edna igra...koqto moje i da ne trugne poradi red prichini koito prodavacha e propusnal da spomene? Warez rule tham all Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Estestveno che sum tvurdo ZA piratskiqt software....viq kak si predstavqte nqkoi 12-13 godishen (bulgarski) malchugan da otide do magazinite na Pulsar i da izkara 20-30$ za edna igra...koqto moje i da ne trugne poradi red prichini koito prodavacha e propusnal da spomene? Warez rule tham all Absolutely right Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.