Jump to content
BulForum.com

Kakvo mislite za piratskiq software

NEFARIOUS

Kakvo vi e mnenieto za pirateqta?  

71 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Sled kato tva vse pak e warez-a si pomislih kvo vi e mnenieto za piratskiq software /to mai otgovora e qsen ama shte vidim/.Az primerno imam dosta.....To kato se zamislq imam samo 2 originalni diska , ostanalite 298 sa malko nezakonni ama sled kato v nashata mila rodin nqma mnogo zdravi zakoni za komputernoto piratstvo ne mogat da mi napravqt neshto losho :-).Predstavqm si ako bqh american4e-sigurno shtqh da imam po-golqma zabrana da pipam PC ot tazi na Kevin Mitnick.Pa moje i zatvor kato navarshq palnoletie.

To samata durjava si e vinovna za piratstvoto ako horata imaha dostatu4no pari piratskiq software nqma6te da e v takiva ogromni razmeri. Az primerno 4rez nego si vadq parite i blagoslavqm vsqka sutrin negovite sazdateli. Ako ne e toy gladen umiram !!!!

Пиратскиа софтуер ни улеснява нас бедните :D За ко да даваме по 100 200$ като можем да си ги драпнем от лареза и други саитове които ни ги предоставят без пари :) има и още но ми се спй :)

Sled kato tva vse pak e warez-a si pomislih kvo vi e mnenieto za piratskiq software /to mai otgovora e qsen ama shte vidim/.

Пак задавате отговори... ;) PsyGhost, произнася се уарез, не "ларез" или "варез" ;)

аз съм твърдо против пиратския софтуер, макар че за момента нямам възможност да си купувам лицензиран (незнам дали изобщо някога ще имам). пък и да хвърлиш купища пари за една програмка или недай си боже за един Уиндоус ми се струва безмислено, тъй като след 1-2 год. ще трябва да дадеш пак толкова пари за да си купиш новата версия.

аз съм твърдо против пиратския софтуер, макар че за момента нямам възможност да си купувам лицензиран (незнам дали изобщо някога ще имам). пък и да хвърлиш купища пари за една програмка или недай си боже за един Уиндоус ми се струва безмислено, тъй като след 1-2 год. ще трябва да дадеш пак толкова пари за да си купиш новата версия.

А така... Като в оня виц за руснака - "Пия, но с отвращение"... Хем си против, хем пари за софтуер не даваш - е как се справяш, кажи и аз да си оправя бакиите, че не ми се занимава с куки...

:D :D :D

аз съм твърдо против пиратския софтуер, макар че за момента нямам възможност да си купувам лицензиран

mi nedej kupuvaj ni6to, basi. nito taka, nito onaka. ili si za i go izpolzva6, ili si protiv i si gleda6 rabotata, tva e.

Явно човека ползва само безплатен софтуер (Линукс), или пък дотолкова съзнанието ни е изкривено, че вече почваме да говорим за всичкия софтуер като за безплатен :evil

Не всичко свързано с Линукс е безплатно, с каквото впечатление са останали хората... Свободен не значи безплатен. Рано или късно и там попадаш на платен софтуер - особено ако искаш професионално приложение някакво.

Не всичко свързано с Линукс е безплатно, с каквото впечатление са останали хората... Свободен не значи безплатен. Рано или късно и там попадаш на платен софтуер - особено ако искаш професионално приложение някакво.

Съгласен сам с теб.Аз ей така ме хванаха даначните в службата с краден Офис пакет и даи 500 кевчета и ся не смея в службата с Краден софтъер.

Вече си имам обица на ухото :) :D

Който каквото и да ми говори друго нещо си е оригиналният софтуер. Няма кракове, няма сд кии генератори, поддръжка си има...

Единственото, което ме спира да си купувам всичко оригинално са парите. Въпреки всичко и сега чат пат си взимам по някоя оригинална игра :rolleyes:

moga da ti kaja 4e dava6 ludi pari za ednata trupka 4e ima6 original. ama sq za ednoto manual4e i za tva 4e ne izpolzva6 key generator nqma smisul da dava6 nad 100 kinta.

ама вие к'во? да не си мислите че е много хубаво това което става в нашата страна?! :confused

Това, че сме принудени 99% от софтуера ни да е пиратски (а останалия 1% да е freeware :bgrin: ) не означава че сме много добре.

Софтуера не пада от небето, сумати специалисти в продължение на много време си 'играят' да го пишат, колко труд е отишъл, само и само такива като нас просто да си го дръпнат и да го ползват безплатно.

Друг е въпроса че се пише веднъж, а се продава в някои случаи в милиони копия, и някои като извадят нова версия, и за нея се плаща, но поне за кръпките не се плаща :evil :D

Не отричам че и аз съм пират :evil , просто съм част от всичко което става в България.

взимам по някоя оригинална игра :rolleyes:

i kva e razlikata mejdu orignalnata igrai i piratskata razlikata e savsem malka 4e nekoi igri nemoje6 da gi igrae6 v mreja na prostiq primer e D2 ina4e ne sa irqzani igrite(osven ako ne sa RIP :sick )i 4e se nalaga da gi crack-ne6(ne si4ki nekoi i bez crack vurvqt BloodRayne ;) )tfa e razlikata mejdu u6kim originalnite i piratskite :bgrin:

Който каквото и да ми говори друго нещо си е оригиналният софтуер. Няма кракове, няма сд кии генератори, поддръжка си има...

Единственото, което ме спира да си купувам всичко оригинално са парите. Въпреки всичко и сега чат пат си взимам по някоя оригинална игра :rolleyes:

pi4 ima suma ne6ta koito sa cracknati i sa po qki ot originala taka 4e moje da ne sporime pove4e :evil

Против пираткския сотфтуер съм, но гласувах за поради простата причина, че не мога да си позволя да плащам за софтуер. При една нормална държава щях да си плащам с удоволствие. Що се отнася за български софтуер бих си платил ако ми потрябва нещо.

Neznam spored vas ama spored men piratskite geimki si davat malko tranning...

Ne prosto click install i vsi4ko e gotovo...Nqma go udovletvorenieto da si krakne6 igrata i da si vnu6i6 4e moje6 ne6to.A i zamislete se kolko igri ste zapisvali, kolko problemi ste sre6tali i ste opravqli...tva za men e trapka... :D

Не може само с едното pro или con да се изчерпат нещата. Има софтуер и софтуер. В случай, че е такъв, който си заслужава парите съм "за" ако се използва за обучение или като инструмент за създаване на безплатни неща. Ако обаче с него си вадя хляба и изкарвам що-годе добри пари, би трябвало поне от кумова срама да си купя лиценз.

Забележка: Микромягкие се изключват от по-горе казаното - за техен софтуер нивгаш няма да дам и лев. :P

E toq pi4 ma izkefi - protiv ama izpolzva.Mnogo mi e 4udno kak stava taq rabota.Pak da ne govorim 4e mnogo obirdjii ima - ei na svarshi mi subscription levela na Symantec NortonAnvtiVirus i ko moga da napravq - da otida na sita im i da davam na novo mangizi...Ta nali sam si kupil tva disk4e za 99.99$?! (az ne sam si go kupil v deistvitelnost ama ako bqh shtqh da se qdosam dosta).I zna4i samo za da pulnq djobovete na nekvi s milioni dollari,za kvo?Ta nima Billy Gates si nqma pari,edvam svyrzva dvata kraq - i pak iska po nad 100 USD za kopie na nqkva pulna s bugove OS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...