gadniqt Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Гледам,че няма такава тема.Смятам да си слгам газова уредба,интересува ме добър майстор, цени(колата е Голф3 моно инжекция),марка на газовата бутилка,дали някой си е слагал бутилката на мястото на резервната гума и кой майстор може да ми е сложи там......абе ако имате добри впечатления от някой,може да споделите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 към 350 лева,правилно си се ориентирал бутилката да е на мястото на резервната. на голфя гас сложих тук ланди,30 литрова бутилка бомба и проблеми немах никви. таралясника си бачкаше като часовник на гас,без никакви осезаеми загуби в мощтност или проблеми.по последна информация голфеца продължава да си работи нормално на гасчица(15 000 км),тъй че аз съм доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Аз си сложих газова в BRC сервиза. За 400 лв с 1 година гаранция и съм много доволен от поставянето и вървежа на газ. Но за резервната гума трябва да питаш дали могат там да я поставят Сервиза се намира в Тракия, до Топливо газ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Мерси за отговорите,но вече си сложих газова . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Кажи къде и каква сложи?Колко ти излезе,доволен ли си?Дай малко повече информация,че и аз се замислям за газ вече(то при тия цени на бензина...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted February 28, 2008 Author Share Posted February 28, 2008 Кажи къде и каква сложи?Колко ти излезе,доволен ли си?Дай малко повече информация,че и аз се замислям за газ вече(то при тия цени на бензина...) ами сложиха ми е в "Вего -Газ 98"(Кичука).Lovato е бутилката излезна ми 480лв всичко,още не съм пробвал колко е разхода,ама вървежа спрямо бензин е по-бавен,дано поне разхода да е по добър. П.П.Нормално ли е 25л бутилка,която е почти празна и като казах до горе да ми налят 18л и да изключи,т.е. 25л. побира 18-19 л ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 ти се радвай че не са ти наляли 25 литра в 18 литрова бутилка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Колко ти гореше голфа на бензин?Разхода горе-долу съм 100% сигурен,че ще се вдигне!Моята Вектра гореше 6 на бензин и ся 8 на газ!И гледай да не те прецакват по бензиностанциите,че един път на бутилка 40л. ми наляха 42! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted February 28, 2008 Author Share Posted February 28, 2008 Колко ти гореше голфа на бензин?Разхода горе-долу съм 100% сигурен,че ще се вдигне!Моята Вектра гореше 6 на бензин и ся 8 на газ!И гледай да не те прецакват по бензиностанциите,че един път на бутилка 40л. ми наляха 42! ами не са ми наляли повече,а доста по-малко .Аз доколкото прочетох из форумите е нормално реалният обем на бутилката да е на 80%. П.П. Я споделете откъде в Кичука да зареждам газ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 ами не са ми наляли повече,а доста по-малко .Аз доколкото прочетох из форумите е нормално реалният обем на бутилката да е на 80%. П.П. Я споделете откъде в Кичука да зареждам газ? Общия обем на бутилката ти е 25 л, а се пълни до 80% от обема, т.е. 20 л. Клапанът на някои бутилки задейства на повече или по-малко, но винаги е близо до осемдесетте процента. Това не е фатално. Иди в сервиза да ти я "донастроят" - най-често се наклонява леко на някоя страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 http://www.tartariniautobg.com/contacts.html http://www.fobos-bg.com/ http://www.bigas-bg.com/gallery.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.