Белов Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 http://www.conquiztador.bg Радвам се че зарибих много хора с тази игрица. Лично на мен много ми харесва и си я цъкам с кеф. Секундите са голяма тръпка. Успех на всички!! Тук можете да пишете всичко за играта: мнения, препоръки и т.н. Без отговори естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 от 14-и днес можело да се играе в отделни стаи...що не заформим едно форумно състезание Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Ще бъде интересно... Само ме съмнява ,че ще го направят платено , със СМС-и сигурно като въведат стаите Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Може да го направят да се плаща със златото, което печелиш. То така или иначе няма никаква функция сега. Иначе примерно американският вариант на играта е малко луд и е със залагания и можеш да печелиш пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Снощи като се съюзихме с копчето от 10 игри имаме 7 победи Играта е наистина зарибителна, а и можеш да научиш туй-онуй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Какво ще рече "съюзихме"? Няколко пъти се съюзяват срещу мен и нарочно не отговарят, за да може да не спечеля, но накрая ги мажа, като им взема базата. Това е супер тъп номер. Вчера завърших с шест звезди (или там колкото са всичките без една) и не ми стигна времето да си взема последната...трябваше да ходя на бачкане. Иначе с Yorikkk направихме 2 игри и беше весело. В едната бях последен, той по средата и една мадама първа. Веднага след това влизаме пак същите трима. Той пак златната среда, а аз изнесох мадамата накрая и спечелих. Трябваше да си върна някак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Какво ще рече "съюзихме"? Двамата мислим срещу противниците. Тя е някакъв зъл гений в сферата на политиката и историята, а аз...съм някъв луд късметлия, когато тя е до мен И мажем. Кажи как да се намерим, да поиграем заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Until we meet again on the field of battle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 О, да, искам реванЖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 Оф ся ще ме накарате и аз да влезна. Ник: marto20 Който иска тука да пише никове и да се аддваме и да плейваме. Оо от днес вече е МЕД! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Който иска тука да пише никове и да се аддваме и да плейваме. Оо от днес вече е МЕД! Тая дълга игра е изрудска работа. Ако искаш пиши никовете на повечето в първия пост, ако е различен. Аз съм Neotek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Как се избира дълга игра и каква е разликата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Дългата може да се пуска като играеш на стая с приятели. Не съм пускал обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 "копче" (кирилица) кърти мивки и цепи мрака Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Как се избира дълга игра и каква е разликата? Ами на мене лично повече ми хареса... вярно повече време е, обаче си заслужава. Всеки сам си избира стартовата позиция. След това си избира и провинцията, която иска да притежава - задава се въпрос. Ако отговори вярно - печели я, ако не - не. Това в продължение на няколко врътки след, което по почти същия начин се завладяват и останалите празни провинции. Когато всичко е притежание на някой, започват войни, както на редовната игра, но в 6 рунда, а не в 3. И накрая отново се излъчва победител. Мисля, че това е в общи линии. А аз току що направих 7 звезди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Аз съм Xelian там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Днес трупам черепчета като за световно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Днес трупам черепчета като за световно аз пък мажа наред днес, въпреки постоянно идващите клиенти... все пак имам да поправям щетите от предната вечер, когато използвах играта, за да се държа буден на нощната смяна и ме биеха наред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Искам да питам може ли да се играе на територията на друга страна? А не само на тази на България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Искам да питам може ли да се играе на територията на друга страна? А не само на тази на България. Цък! Ето тука са всички държави, които са разработили вариант на тая игра... засега са малко наистина. Само че предполагам, че искаше да има български въпроси, но да се играе на чужда територия. Няма такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Ясно. Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Това засега ми е най-успешната игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 Това засега ми е най-успешната игра. А ти ли си неотек. Онзи ден играх с/у теб и още някакъв..само 1 игра мисля че беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 О, аз веднъж изринах цялата карта...беше голям майтап... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Току що постигнах личен най-добър резултат - 5200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.