Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте добър елкон

alcant

Recommended Posts

myxa ти кога взема да разбираш от елкони? незнам за добър елконаджия, но мога да ви кажа недобър - с/у ален мак .

Grosmaster said:
Оди у Кастрола в Кючука ;)

и чакай 5 часа да ти погледнат колата,защото там хората с по маркови и лъскави возила са с предимство.

Веднъж отидох там като продавах една кола,новия собственик искаше да идем там.Чакахме от 9 до 12:30 отвън,влизаха излизаха коли,лъскави и маркови,монтьора вика,идете в колата аз ще ви извикам когато се освободя.Стана 12:30 излезнаха в обедна почивка,и след това чак ни приеха.Бахти сервиза дето е.

Втори случай наскоро.Отивам с мондеото да ми смеят биалета пак там,като много препоръчан сервиз за ходова част,вкараха я на канала погледнаха-да биалета е.МИ знам викам,аз си я нося дори да я смените.Ааа не можем сега,иди при приемчика да ти каже кога да дойдеш.Викам стига бе човек,9ч.е няма други коли(и наистина нямаше) биалетата се сменя като развиеш 2 гайки.

Не ставало така.Отидох при приемчика и той вика Най рано другата седмица в четвъртък ,до тогава канала е зает.

Тръгнах си,влезнах в първия срещнат сервиз до затвора и за 15мин биалетата беше сменена.

Сори ,че се отплеснах.

За елкон препоръчвам сервиз Формула в Кичука,на улицата на затвора....забравих я как беше.Имат 4 клетки и 4 елкона.Отиваш сутринта в 8 заставаш пред една клетка и 8:30 те приемат без да чакаш "другите коли"

15лв е елкона

Само да знаете,че имат ли коли приети нема вдигане на глава.Докато работеха по мойта идваха някакви хора:Майсторе ела да погледнеш само,да я чуеш да кажеш кво е.Човека изобщо не вдигна глава,каза му само когато свърша с едната ще почна другата.

mrdds said:
За елкон препоръчвам сервиз Формула в Кичука,на улицата на затвора....забравих я как беше.Имат 4 клетки и 4 елкона.Отиваш сутринта в 8 заставаш пред една клетка и 8:30 те приемат без да чакаш "другите коли"

15лв е елкона

И аз препоръчвам този елкон,много са добри момчетат и си разбират от работата.3 коли съм сменил и при тях най-добрре ми правеха настроиките ,а съм пробвал и други

Lucky Luciano said:
За какво ти трябва точно елкон? За центровка на запалване, за центровка на газова?

За центровка на запалването.След смяна на гарнитура на главата майстора е изместил центровката и на бавна скорост почва да придърпва и тресе

Ami AVEL TRADE namira se na kuklensko 6ose . Minava6 nadlaze posoka ot centura za kuklen produljava6 napravo minava6 1vite svetofari, sled tva ima nqkuv Hotel rodopi li be6e i s/u nego e tozi serviz.

Demek trqbva da napravi6 obraten 6toto serviza se namira po posoka kuklen PLD. Zanimavat se samo sys s-mi BOSH kakvato e tvoqta na OPELA . Vodqt se prestijen serviz uj. Tursi vizitki ili info v internet za to4niq adres na serzviza 4e sq ne pomnq na koi svetofari trqbva da pravi6 obraten .

Тоя сервиз Авел Трейд да не е на срещуположният ъгъл на хотел Родопи до входа на завода за крепежни елементи?Поне аз там се сещам че има едно като канал и вечно има разни коли там.Срещу хотел Родопи отсреща е Рекорд завода и отсрани има разни магазини пак незнам да има сервиз....

Иначе тоя Кастрол съвсем информативно къде се намира?Сигурно го знам кой е ама незнам че това му е името.

jozo said:
Тоя сервиз Авел Трейд да не е на срещуположният ъгъл на хотел Родопи до входа на завода за крепежни елементи?Поне аз там се сещам че има едно като канал и вечно има разни коли там.Срещу хотел Родопи отсреща е Рекорд завода и отсрани има разни магазини пак незнам да има сервиз....

Иначе тоя Кастрол съвсем информативно къде се намира?Сигурно го знам кой е ама незнам че това му е името.

http://bgmaps.com/map.asp?sid=25c1355332dc...&start.y=15

ул. Братя Бъкстон 82

kitolino said:

Ясно, това е същото за което си мисля.Там наистина само лъскавите возила ремонтират другите чакат на опашка и никакво внимание.Ама като им гледам и майсторите са едни все едно си им изял десерта аз не бих ходил там :D

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...