Jump to content
BulForum.com

formati-konvertirane

Nibelung

Recommended Posts

yasno e ot zaglavieto kakvo tyrsya,no mi tryabvat ot 2 tipa:

1.mejdu html,pdf,doc(rtf,txt)

2.mejdu mp3,wma,wav,i audio---NO ne za grabvane ot CD,a izhodnia i kraynia faylove da sa na harda.

Ne znam kak da polzvam tyrsachkata da mi pokazva dali vyv foruma veche e zadavan tozi ili podobni vyprosi.Ako nyakoy moje da mi obyasni,mnogo molya...

Относно търсачката:

пишеш за твоя случай нещо като konvert, formats, конверт, mp3 (това вероятно ще изкара много), и всичко това като отляво избереш форум win_appz, и отдясно дадеш не да търси в предишните 30 дни (май беше), а независимо от датата.

По първия въпрос, Word поддържа такива неща, за да правиш PDF трябва да имаш Adobe Acrobat или друга подобна програма, като pdf995 (доста добра и безплатна). Но резултатите не са много добри, винаги трябва донагласяне.

За аудио формати, пробвай MusicMatch Jukebox 8, програми от рода на Cool Edit Pro 2.1, Soundforge, всички те поддържат стандартните формати. Има и други, като dbPowerAmp, AllConverter, и всякакви такива, аз лично предпочитам да използвам това което вече имам налично, например Winamp с разни плъгини, или Cool Edit.

...Word поддържа такива неща, за да правиш PDF трябва да имаш Adobe Acrobat или друга подобна програма, като pdf995 (доста добра и безплатна)...

За да правиш pdf файлове от всяко приложение, което има опция за печат трябва да си исталираш виртуален принтерски драйвер от рода на цитирания от Теди. Аз от дълго време използвам Fine Print pdfFactory Pro 1.61 и досега не съм имал проблеми (естествено трябва човек да си настрои туула) дори и с документи на кирилица...

netrootbg,ne te razbrah,izvinyavay,za zapis na CD s Nero nyamam problemi,CDex-a ne sym ya polzval,tya moje li da hvane fayl ot harda,da go konvertira,i da go zapishe pak vyrhu harda,a ne vyrhu CD-tova mi tryabva?

Acrobat-a e egati gigantskata programa,a harda mi e malyk.a pdf995 mi vadi pdf-i s mnogo losho kachestvo.moje az da ne znam kak da go nastroya-nastroykite mu sym gi ostavil na default.

Svalyah si ot sayta na Winamp plugini,no tryabva da gi vidya koy kakvo i kak go pravi.svalyah samo takiva,koito mislya,che shte mi sa polezni,no mi se shte nyakyde da ima kratki opisaniya koy kakvo pravi (na IrfanView-to e mnogo dobre napraveno,no na sayta na winamp sa mnogo haotichni.)

osven tova,ne pishe koy plugin za koya versiya e---moje li taka da si precakam sistemata ?

еми едното за сметка на другото, или голяма програма с много възможности и добри резултати, или малка програмка и лоши резултати (това е от настройките макар че програмката няма много възможности).

Плъгините за Уинамп са за версия 2 и за версия 3. Тези за вер. 3 не ги гледай, тя самата версия е насрана.

Аз лично още съм с 2.91, версия 5 не ми трябва, повече ресурси гълта, а 2.91 си върши работата прекрасно!

На теб какво ти трябва да правип - ако е MP3->WAV, нагласяш Output plugin на Уинамп да е Disk Writer, декомпресираш ги. За правене на МП3-ки, аз лично ползвам Lame 3.93 (има и по-нови версии) + RazorLame GUI. Бъка с програми за конверсии, кажи какво имаш, и доколко си запознат с тея неща.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...