kopche Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Здравейте! Отварям тема поради личната ми безпомощност да открия подарък за рождения ден на баща ми, който от 1 година е болен на тема байкове. Вкъщи имаме 4 яки колелета в движение и още неясен брой на части. Исках да му направя хубав подарък, който да е свързан с манията, но идея си нямам какви джаджи има на пазара и какво си заслужава да има един уважаващ себе си колоездач. От друга страна, темата е благодатна за всеки, който иска да сподели за някоя яка машинка или приспособление за колело. Така че - давайте! До събота трябва да съм купила нещо свястно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 При наличието на четири яки байка .. предполагам че има и доста яки аксесоари ... такаче по добре кажи каво има и кво няма .. по лесно ще е . Иначе за подарк е добре велокомпютър ... ама той сигорно си има . Или пак ако е много запален колоездач един пулсомер със сигорност ще му хареса и ще му вурши работа . Или пак някой очила за колоездене можеш да му купих .. ама тои сигорно си има ... .. така че Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Вярвай ми, това е нещо АДСКИ полезно! Ако няма подобен комплект - определено ще го зарадваш. Друг вариант. Чантичка Четка за верига Можеш да разгледаш по-подробно няколко online магазина: Screambikes DimiBike RideSpot Най-малкото за идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Раница с резервоар за вода или само раница: http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/index.p...product_cat=107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 ашколсун бе Жоре, спринт и онлайн шоп си имат вече. Търся твърдак като за мене, имате ли нещо интересно на прилична цена ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Вчера ми беше последния работен ден там , та идея си нямам баце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 ашколсун бе Жоре, спринт и онлайн шоп си имат вече. Търся твърдак като за мене, имате ли нещо интересно на прилична цена ? Ти пък все едно ще почнеш пак да караш колело. Да го видя няма да го повярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.