KraSeZa Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Zdraveite,interesuvam se kak moga da polzvam bezji4en internet bezplatno? jiveq v kvartira v Kur6iqka,to4no do 3-to Raionno Policeisko Upravlenie i moqta sekvartirantka izpolzva takuv internet no tq ima 4isto nov laptop, a az sum s nastolno PC, koeto ne e novo (nz dali tova ima zna4enie), no vuprosa mi e sledniq: moga li da si namerq ustroistvo s koeto da moga da xva6tam takuv internet,kak se kazva takova prisposoblenie i eventualno kolko struva novo i vtora upotreba??? 4uval sum 4e moje da se lovi internet-signal po tozi na4in no neznam ni6to pove4e otnosno taq rabota... zatova se interesuvam ako nqkoi moje da mi pomogne da pi6e v temata, blagodarq predvaritelno ModEdit: Прегледай тази тема, потърси и други подобни теми...и най-вече, една лична препоръка - опитай се да ползваш кирилица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Това примерно: ЦЪК Успех с безплатния интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.