Chelsea FC Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Здравейте имам проблем залебязах го вчера пратиха ми смс и прочетох излезнах от смс-а и тои го няма ни в ходящи ни никаде,днес пак същия 4овек ми прати смс но го нямаше накарах един приятел да ми прати и тои го нямаше в входящи ... помогнете,може ли да е от софтуера и даите линк кам точния фаил да упгреидна че не разирам , мерси!!!Телефона ми е Sony Ericson k550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Здравейте имам проблем залебязах го вчера пратиха ми смс и прочетох излезнах от смс-а и тои го няма ни в ходящи ни никаде,днес пак същия 4овек ми прати смс но го нямаше накарах един приятел да ми прати и тои го нямаше в входящи ... помогнете,може ли да е от софтуера и даите линк кам точния фаил да упгреидна че не разирам , мерси!!!Телефона ми е Sony Ericson k550 Попринцип самия телефон си има опция сам да си търси обновяване на софтуера.Въпреки това аз не мисля че от това не ти е проблема.Иначе опцията за упдейт ако си с меню на български се намира в "Услуга актуализация" в настройките От там веднага ще ти се упдейтне автоматично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted February 10, 2008 Author Share Posted February 10, 2008 Попринцип самия телефон си има опция сам да си търси обновяване на софтуера.Въпреки това аз не мисля че от това не ти е проблема.Иначе опцията за упдейт ако си с меню на български се намира в "Услуга актуализация" в настройките От там веднага ще ти се упдейтне автоматично Благодаря!!!А някой може ли да ми каже настроийките за уап през мтел,щото нямам пари в тела а операторите ми се правят на интересни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Благодаря!!!А някой може ли да ми каже настроийките за уап през мтел,щото нямам пари в тела а операторите ми се правят на интересни? ima gi v saita na mtel a ako si spomniam dobre i v saita na sony ericson imashe niakakvi primerni nastroiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 ima gi v saita na mtel a ako si spomniam dobre i v saita na sony ericson imashe niakakvi primerni nastroiki Има да.Даже ти ги пращат с СМС ама не ми се пробва щото незнам за чия сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.