sasho_1989 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 На всеки му се случва да се разчувства по един или друг повод...та разкажете за него. Снощи с баща ми се просълзихме,гледайки това: големи благодарности на Виден(a.ka R_a_p_t_o_R),че ни открехна за него.. Хайде,не се стеснявайте-вие сте на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 В 7-ми клас (преди 10 години). Случи се като разбрах, че съм изкарал 4,75 на изпита по биология, при положение, че съм сигурен, че нямах нито 1 грешка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Снощи... повода няма значение... не бях плакал от няколко години.. може би 6-7.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Снощи ми се просълзиха очите като стъпих на криво и си навехнах крака, болката беше ужасна. А днес е и по-голяма - едвам ходя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Predi 2 meseca pri tejuk razgovor s moiata priatelka,2mata plakahme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Последната година и половина си изплаках цялото плачене за много време напред, сега не мога да се сетя за нещо, което може да ме разплаче...или депресира...или нещо ей такова. Както и да ме изненада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Вчера трябваше, ама не можах... Та ще трябва да е преди няколко дни. Повод...ужасих си, че вече не съм какъвто бях преди...и изобщо носталгия по миналото...както обикновено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 като завърших 12-ти клас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 като завърших 12-ти клас... И аз така направо ми се насълзиха очите..отвратително беше! После алкохола притъпи всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Началото на тази година изгледах един филм, след който си дадох сметка, че всъщност все още имам сърце, че мога да изпитвам чувства, че света не е едно гадно, мрачно и сиво място, а че самия аз съм си го направил такова... Че света е прекрасен... Тогава за последно плаках. От тогава съм в постоянен душевен възход и в момента мога да кажа, че съм щастлив човек. И всичко ми потръгна добре. Иначе при завършването, като ни раздадоха дипломите, класната ни дръпна една такава реч, че всеки гледаше да не срещне нечий поглед, защото всички бяхме на път да ревнем с глас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Скоро беше... Ако кажа повода, ще прозвучи изключително гадно, за това ще го съкратя. Но след това се почувствах добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Днес се просълзих, когато прочетох пожеланието, което любимият човек бе написал в картичка за рождения ми ден. Дай, Боже, само от щастие да ми се случва да роня сълзи Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Кой е филма от пост номер 10? Аз последно плаках този петък, защото вятъра беше силен.Очите ми са чувствителни пък и бях болен леко.Това чисто технически ако говорим.По принцип кога за последно съм плакал, наистина не си спомням ако трябва да съм честен.Почти се разплакох от една песничка Panos Kallidhs - Ftinoporiase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Аз никога не плача. Плачат слабоумните, жените и путьовците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Аз никога не плача. Плачат слабоумните, жените и путьовците! Sean: Will, you see this, all this shit? [Holds up Will's personal file, and drops it on his desk] Sean: It's not your fault. Will: [softly, still staring off] I know... Sean: No you don't. It's not your fault. Will: [serious] I know. Sean: No. Listen to me son. It's not your fault. Will: I know that. Sean: It's not your fault. [Will is silent, eyes closed] Sean: It's not your fault. Will: [Will's eyes open, misty already] Don't fuck with me Sean. Not you. Sean: It's not your fault. [Will shoves Sean back, and then, hands trembling, buries his face in his hands. Will begins sobbing. Sean puts his hands on Will's shoulders, and Will grabs him and holds him close, crying] Will: Oh my God! I'm so sorry! I'm so sorry Sean! [Will continues sobbing in Sean's arms] Good Will Hunting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 След няколко пълни редакции на постовете: Хаха, е, не трябваше толкова бързо да се издаваш. Първоначално реших да разкрия "тайната", но се отказах, реших с интерес да понаблюдавам реакциите на хората, признавам си и аз тръгнах да пиша нещо "язвително", когато забелязах, че в цитираното мнение има линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Интересно. Очаквах вълна от негодувание и хули срещу мен, а то какво се оказа . Явно умните хора преобладават в този форумм, което е похвално. И за да не е offtopic, последно плаках преди 5 години, когато почина дядо ми. PS. За неразбралите. Да обходят хубаво предишния ми пост с курсора на мишката и да наблегнат на точката, след края на първото изречение Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Последните 2-3г. съм станала прекалено емоционална. Всеки вълнуващ момент от филм или трогателен текст на песен ме просълзяват. Странното е, че нещо реално от живота ми трудно може да ме накара да плача. Особено при условие, че мразя някой да ме види така. chistacha, пред майка ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Последния път...наскоро беше...поради много причини, като за някои ми се щеше да е същото като при E.T. - да е заради филм... Но после определено поолекна... C'est la vie... По интересния въпрос, който си заслужава питането, е пред кого плакахте за последно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Преди няколко дни плаках, сама Така се случва просто, вкъщи, слушайки музика или гледайки филм... А пред друг човек (бившия ми приятел) съм плакала преди 3 месеца някъде... Много съм лабилна в това отношение, както се смея и мога да заплача, така сме ние, свръхемоционалните хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Преди месец. Когато глдах как вкарват женами към операционната. Направо ужас, гледката ми доиде в повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Днес, вчера, онзи ден, както и всеки ден преди това... щот съм тъпа мърла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Или си обградена от кофти хора.Знае ли човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Преди минути... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.