Jump to content
BulForum.com

Apis i XP-crash

Nibelung

Recommended Posts

dadoha mi APIS na disk,no may ne instalacionen,ami e kopirana papkata s instaliraniya APIS.kakto i da e.puskam APIS-a ot CD-to---raboti.kopiram mu papkata ot CD-to(okolo 450 MB)na harda(ne na C:),puskam go ot harda-trygva,no otvarya prazni dokumenti.pravya si image(iso)na CD-to,montiram go,raboti idealno ot image-a.ne iska instalirane. ZASHTO ????

I tuk veche problemite:

1.puskah si go pod 98 i XP.v 1 moment sprya da raboti pod XP-to(bez da sym pipal absolyutno nishto na XP-to-nito drayveri,nito update-i,nito antivirusni i firewall-i,nito sym slagal ili mahal programi i komponenti,nito pyk sym spiral service-i.

2.dadoha mi disk s update-i za APIS-a,no ne moga da mu gi sloja.

A za Urdead---0t 2 dni sym registriran vyv foruma,ama se zanimavam s komp. dosta po-otdavna,a pyk sym prochel dosta uchebnici i helpove,predi da pochna da pitam.sorry za nekadyrnici,ama ako ne razbirash,chet,vmesto da pishesh !

Не знам дали ще помогне, но когато се копира от ЦДи атрибутите на папката и файловете в нея са read-only и понякога програмата се опитва да пише в някой файл и не може. Пробвай да ънчекнеш read-only на папката, ако си на ХР/и това се отразява на под-директориите и файловете в нея/ или на всчки файлове по отделно във всяка дир. ако си на 98.

blagodarya,shte probvam,no sled nyakolko dni.APIS4 e versiyata.pod 98 obache nyama nikakyv promlem,makar,che APIS-a puskam ot virtualno CD (na koeto estestveno vsichko e read-only).toya APIS endjina mu e mnogo star,ne sym vijdal originalen APIS na CD-nyakoy,ako e vijdal kak se pravi-da mi pishe.(ne sym yurist,mejdu drugoto).

Ne znam problema dali se dylji na nyakakva vgradena zashtita v APIS-a,koyato raboti pod XP,a pod 98-ne,ili pyk na diska ne sa mi dali kakvoto tryabva.

Struva mi se,che koyto razbira ot programirane za DOS,i da ne e vijdal APIS,shte se useti kakva e rabotata.

Защитата на тази програма включва проверката на датата на създаване на 2 директории, затова като ги преместиш на харда вече не работи - щото в момента на копирането директориите се създават наново и датите се различават от тези които са записани в рег-файла

За другото : незнам защо е спряло под XP. Не би трябвало. Работи под Win2003 що да не работи под XP ? кво като е писано на 16-bit Delphi ?

На този пич дето е успял да го накара да бачка от CD - евала му правя !!! Тва да не е Koranto ? Мисля че може да е модифицирано exe-то малко за да работи от CD, щото иначе не искаше.

moje li vse pak po nyakakyv nachin da byde izlygano da trygne pak pod XP (zashoto XP-to e na laptop DELL,i ne mi davat tam da instaliram drugi OS-a i ne znam dali mogat da se instalirat) ?

za laptopite shte pusna nov topik.blagodarya na vsichki,koito mi otgovaryat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...