flinst Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 Imam printer Lexmark x1150 oba4e neznam kade v plovdiv da zaredq kasetite znam ama v sofiq i ne mi varsi rabota?10x 10N0016-therna 10N0026-tsvetna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 Аз имам Lexmark Optra E. Ходих в D&E и ми казаха, че ще ми я заредят за 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 За мастиленоструйни: Аре стига сте си давали парите за глупости бе! Отиваш в МЕТRO, купуваш си мастило за съответния модел и в KIT-а си има упътване и цял инструментариум за зареждаме. Става напълно елементарно и е по-евтино Онзи ден си заредих цветната глава на моя HP deskjet 920c za 10 лв, а преди това черната за 7.50 лв. За лазерни: не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 така и така отворихте такава тема, та да попитам - за Kyocera Mita FS-1000+ откъде и за колко(ориентировъчна цена) могат да ми заредят касетата на тонера? питам, защото тук една позната вече два пъти го сменя и даде някъде над 300 лв. благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 10N0016-therna10N0026-tsvetna Тия консумативи се ползват и от Lexmark Z25/33. Така че питай за тях, ако за твоя няма. Bi trqbvalo da struvat okolo 20lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 така и така отворихте такава тема, та да попитам - за Kyocera Mita FS-1000+ откъде и за колко(ориентировъчна цена) могат да ми заредят касетата на тонера? питам, защото тук една позната вече два пъти го сменя и даде някъде над 300 лв. благодаря предварително! na avksenti veleshki firma contrax Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 .... питам, защото тук една позната вече два пъти го сменя и даде някъде над 300 лв. na avksenti veleshki firma contrax е, точно там е ходила тя. аз смятам да се въздържа. snake, да знаеш за колко горе-долу се пълнят тонер касетите на лазенрните принтери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 snake, да знаеш за колко горе-долу се пълнят тонер касетите на лазенрните принтери? Пич, ти четеш ли изобщо постовете на другите? Още в началото съм казал - 30лв. Това може да го използваш като ориентировачна цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 Runner, а аз откъде да знам че Lexmark Optra E е лазарен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flinst Posted February 14, 2004 Author Share Posted February 14, 2004 qsno mai ste se xodi v metro Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 някой знае ли къде в пловдив може да се зареди Brother HL-2030? ... но точно за този принтер, защото на моя човек на няколко едно място са му казали, че не се рецеклирали касетите за този принтер и че ако някъде му я заредили, имало възможност да му се прецака принтера? т'ва вярно ли е или го "лъзгат"? ся, аз не ги разбирам тея хави с рецеклирането ... но тоя авер разправя, че в пловдив нито рецеклирали такива касети, нито ги продавали. т'ва възможно ли е? струва ми се прекалено ... несериозно. толкова ли е "забит"-а тая марка, че да няма "поддръжка" или там както се казва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Някой знае ли къде мога да намеря черна глава за Canon Pixma iP 1300 и колко пари е горе-долу? Нещо по-тънко .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 така и така отворихте такава тема, та да попитам - за Kyocera Mita FS-1000+ откъде и за колко(ориентировъчна цена) могат да ми заредят касетата на тонера? питам, защото тук една позната вече два пъти го сменя и даде някъде над 300 лв. благодаря предварително! На Авксентий Велешки 29 , цената е около 45 или 49 лв за около 6000 копия. Нещо се бъркаш 300лв - може ако е сменяла барабан , ама малко ме съмнява - няма смисъл за тези пари ще си вземе нов !!! За Brother HL-2030 - на центъра до театъра ако погледнеш нагоре ще видиш фирмата също става и при TNC Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 На Авксентий Велешки 29 , цената е около 45 или 49 лв за около 6000 копия. Нещо се бъркаш 300лв - може ако е сменяла барабан , ама малко ме съмнява - няма смисъл за тези пари ще си вземе нов !!!... т'ва контракс ли е? 'щото принципно оттам я пълнят, ама цената е над 60 лв. с ддс (все пак фирмата си иска фактура) а т'ва TNC къде е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Kontrax e , и е около 60 с ДДС. TNC e на Княз Александър I N:39 или www.tncbg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Някой знае ли къде мога да намеря черна глава за Canon Pixma iP 1300 и колко пари е горе-долу? Нещо по-тънко .. ? Щом питаш за "по-тънко" бих ти препоръчал да си намериш рефил на IncTek. Евтините серии принтери от всяка марка са известни с това, че принтерите им са на символична цена, но консумативите впоследствие идват доста скъпо (по някой път 2 смени надхвърлят стойността на самия принтер). Затова си потърси черен refill за глава PG-40, който ще ти излезе няколко пъти по-евтин от нова глава. Вътре има мастило за 2...4 пълнения (в зависимост от модела) - процедурата по пълненето не е сложна (има подробни указания с картинки, а на сайта дори има и видео), а резултатът е практически същия както с оригиналната глава...освен ако не си го напълнил с друго мастило. Говоря от личен опит - имам IP4200 (с 5-те глави) - вече съм направил по едно пълнене на всички глави и въпреки, че всеки път забравям да му пусна автоматичната процедура за почистване на главите (както препоръчват), резултатът при печат на снимки и текст е прекрасен. Единственият малък (поне за мен) недостатък при пълненето е, че после няма как да получиш информация от драйвера за текущото количество мастило в главите...просто тази функция се деактивира. Това е същото все едно е спрял да работи бензиномерът в колата ти, с тази разлика че в случая "бензиноколонката" е до "колата" и като свърши "бензинът" - просто пълниш и продължаваш. П.П. Тъй като все пак питаш и за цена на нови глави - новата черна глава е на цена около 30 лв., а цветната е малко по-скъпа (с 4-5 лв.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Midex, забелязал ли си някакви проблеми при печат? Често да се запушват дюзи, разлика в цветовете и т.н.? Интересува ме защото ако има проблеми особенно с дюзите, новата глава на 4000 серията струва колкото принтера.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Midex, забелязал ли си някакви проблеми при печат? Често да се запушват дюзи, разлика в цветовете и т.н.? Интересува ме защото ако има проблеми особенно с дюзите, новата глава на 4000 серията струва колкото принтера.... Засега да чукна на дърво - абсолютно никакви. Очаквах по-бледи цветове...леки дефектчета тук-там, но не - точно както си беше с оригиналното мастило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.