bobets Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Значи това са резултати от интернет доставчик в софия ,но скоро ще се завръщам в Пловдив (студентството свършва) Въпросът ми е за какви пари и към кой доставчик ще имам подобен на този в София интернет. Таксата тук ми е 25лв. Сетих се да добавя и тест към чуждестранен сървар примерно Лондон Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Отговора е само един:AngelSoft! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Отговора е само един:AngelSoft! Ако има покритие при него, щото при мен нямат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 А някой да знае какви са тези EVRO Network щото гледам тука ЦЪК някакви скорости дето ми харесват, някой ако знае нещо за тях да се обажда може и на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 А някой да знае какви са тези EVRO Network щото гледам тука ЦЪК някакви скорости дето ми харесват, някой ако знае нещо за тях да се обажда може и на ЛС Visio.... за тях недей и да помисляш... вариантът за теб е само Гаров... погледни скоростите от темaта за ЕйнджълСофт Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 А някой да знае какви са тези EVRO Network .... Визио - има тема за тях по горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.