sMARTBomber Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 ми щом ти вика реинстал - реинстал... Ако пак не ще, пробвай с друг рилийз Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 ... ами мисля, че release-a на RELOADED е читав п.п. а това с лагването продължава и на следващите нива. явно като се поиграе малко и започва да бави. не знам що се получава така. ::редактирано:: това с грешката се получаваше, защото patch-а е изисквал оригиналното exe. сега вече не лагва между другото май ще се окажеш прав за играта. все повече започва да ми харесва, а при битките с lightsaber-a въпреки, че са малко "конзолни" тръгва да се усеща онова, което е характерно за jedi outcast/academy ... просто по едно време ставаш като малко багерче и минаваш през всичко и всички. е, стига да свикнеш с основните комбинации от копчета колкото до gamepad-а ... определено при битките с "царете" на края на всяко ниво се усеща, че клавиатурата и мишката не са много удачни, защото самата арена е кръгова и малко трудно се свиква с тая ограниченост(shaak-ti ме утрепа поне 10-12 пъти докато й хвана цаката ... с тея пипала, кратерчета, изкачащи гадинки отстрани ... по едно време се бях изнервил малко ) п.п. а бе, от кога имперските пилоти са с такива дълбоки деколтета Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 някой може ли да обясни как се прави удара(с клавиатура) на 08:49(удря с юмрук в земята, превърта се във въздуха въртейки меча и след това се стоварва от високо върху земята с него): http://www.youtube.com/watch?v=CQ8EUD_f61k Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 някой може ли да обясни как се прави удара(с клавиатура) на 08:49(удря с юмрук в земята, превърта се във въздуха въртейки меча и след това се стоварва от високо върху земята с него): http://www.youtube.com/watch?v=CQ8EUD_f61k За удара юмрук по земята знам как става LMB+LMB+LMB+Force push, което трябва да отключиш от Force Combos, но прдължението. Евентуално отново с LMB или скок+LMB, пробвай. П.С. LMB= left mouse button Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 малко по-сложно е ... 3xLBM +Jump(hold) +E +LMB(ама не съм сигурен дали се задържа или се натиска няколко пъти) +Jump(release) иначе играта доста ми хареса. първо, че сюжетната линия е интересна и е в духа на филма. второ, че битките с lightsaber-a са много добри. единствения недостатък е това, че не може да се прибира меча с натискането на бутон(лично пристрастие към този момент) и на повечето арени, на които се биеш с царе на края на дадено ниво управлението е малко по-тегаво отколкото е по време на цялото ниво преди това ... но се свиква. ще има ли 2-а част? ... и има ли някаква разлика между Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition и Star Wars: The Force Unleashed? защото аз изиграх първата(дръпнах от zamunda release-a на reloaded) ... и някаква продобна да ми предложите? играл съм старите jedi outcast и jedi academy. сега гледам една Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes ... и се чудя дали я бива. някакви впечатления? п.п. ще има 2-а част. дано я изкарат и за PC версия. http://www.youtube.com/watch?v=KgvzSDcCH4g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.