Jump to content
BulForum.com

Проблем

Recommended Posts

здравейте...проблема е следния...като си включа компа всичко е наред обаче примерно след 6-7 часа работа като си пусна някоя игра примерно underground 2 или pro street когато правя завои и детайлите на просто накъсват самата кола си се движи но страничните детайли лагват и менюто на игрите лагват, понякога колата се движи по бързо понякога по бавно, има ли си някой на идея от какво може да е, компа е на 20 дена, видео картата е geforce 8600 GT ...има 2 GB рам памет, дъното е boistar nf520-a2 ...някои сблъсквал ли се е с подобен проблем и знае ли откаде може да е проблема...просто не може да се играе вече... :( а пък ако го дам в сервиза ще държат компа там сигурно 1 месец докато ми кажат какво е...

Ами и на леви и на десни го прави проасто всичко се прецаква дори и менюто на играта...а самия комп не забива перфектно си работи ама игрите...

Ами и на леви и на десни го прави проасто всичко се прецаква дори и менюто на играта...а самия комп не забива перфектно си работи ама игрите...

Тва нее добре според мен само в сервиза могат го опрванят тря финна насткройка няква на проца щото несмогва на скорсотта на колата да изрисува картинкити отстрани а ако по бавно са кара? пак ли така става?

Явно ако завоя е над 90 градуса тогава .

Кажи какъв ти е процесора , амд дуалкоре ли е .

Свалил ли си най-новите драйвери за дъно , видео , процесор ?

Темата не е за тука и ако може оверман да е премести в софтуер , защото проблема едва ли е хардуерен .

п.п. А , ми свали си мемтест86 и някой бенчмарк за да си тестваш видеото и паметта ... ама ако не ти изкарва сини екрани си е чисто софтуерно (то и да изкарва пак може да е) или направо си опиши компютъра ако искаш помощ .

здравейте...проблема е следния...като си включа компа всичко е наред обаче примерно след 6-7 часа работа като си пусна някоя игра примерно underground 2 или pro street когато правя завои и детайлите на просто накъсват самата кола си се движи но страничните детайли лагват и менюто на игрите лагват, понякога колата се движи по бързо понякога по бавно, има ли си някой на идея от какво може да е, компа е на 20 дена, видео картата е geforce 8600 GT ...има 2 GB рам памет, дъното е boistar nf520-a2 ...някои сблъсквал ли се е с подобен проблем и знае ли откаде може да е проблема...просто не може да се играе вече... :( а пък ако го дам в сервиза ще държат компа там сигурно 1 месец докато ми кажат какво е...

Slabo ti e ohlajdaneto na video kartata

не мисля има перфектно охлаждане и всички компоненти работят на ниски градуси...плюс това като го ресна компа и игрите отново могат да се играят нормално...

Свали си еверест ултимейт програмата за да видиш температурата на компонентите и да видим дали е от прегряване .

Хах в навалицата отговори на въпроса преди да го задам , ти си телепат нали ?

Оверман ако може изтрии ми тоя пост ... така и така си тука .

:)

п.п. Днеска всички са в някакво приповдигнато настороение , явно защото утре ми е рожденият ден и стаам на 19 .

Тва последното беше яко признавам .

От ЕА правят такъв реализъм , че при прегряване на колата и компа прегрява .

значи сега ще ви напиша всички температури

1. CPU / 1. ядро 9 °C (48 °F)

1. CPU / 2. ядро 18 °C (64 °F)

MCP 52 °C (126 °F)

Aux 26 °C (79 °F)

Графичен процесор 56 °C (133 °F)

Hitachi HDP725025GLA380 34 °C (93 °F)

като температури само това виждам...

Какъв ти е процесора ?

Сигурен ли си , че виндолса не ти е няква бъгава версия и да му липсва нещо ?

Драйвери да си свалял ... ако да кажи какви ?

Ами драиверите си ми бяха с компа мисля че не е бъгава версия на win-a понеже ми го инсталнаха ж магазина а там едва ли ше слагат кофти версии процесора ми е Athlon dual core 4000+...мислите ли че може да е хардуерен проблем...

Не , аз мисля да влезнеш в сайта на амд и да си свалиш новите драйвери за процесора и после пиши дали се е оправило .

дам ще пиша ама това ще стане утре защото като ресна компа и всичко е наред това се получава чак след 6-7 часа работа без рестарт...благодаря на всички които се отзовавате...

Пич, щом ти се проявява проблема все няколко часа след рестарт, 100% проблемът ти е като на всички които минават на дуал кор процесори на АМД.

От сайта на АМД сваляш едно нещо, наречено AMD Dual Core Optimizer, към 4-5 МБ е, и го инсталираш и край на проблемите.

Да те улесня - тук.

То и в драйверите си го има това , но трябва да са новите ... поне така мисля де .

Пич, щом ти се проявява проблема все няколко часа след рестарт, 100% проблемът ти е като на всички които минават на дуал кор процесори на АМД.

От сайта на АМД сваляш едно нещо, наречено AMD Dual Core Optimizer, към 4-5 МБ е, и го инсталираш и край на проблемите.

Да те улесня - тук.

Наистина се оказа че след като инсталнах програмката която ми каза се оправи...мерси много пич нямаш си на представа колко нерви ми спести...мерси и на всички останали които помагаха :)

Тука е било голяма веселба вчера :) ма съм я пропуснал :bgrin:

значи сега ще ви напиша всички температури

1. CPU / 1. ядро 9 °C (48 °F)

1. CPU / 2. ядро 18 °C (64 °F)

MCP 52 °C (126 °F)

Aux 26 °C (79 °F)

Графичен процесор 56 °C (133 °F)

Hitachi HDP725025GLA380 34 °C (93 °F)

като температури само това виждам...

Момче, нищо че си решил проблема, я попитай сервиза си защо първото ядро е по студено от стаята в която е компа (не вярвам да стоиш в неотоплена стая). Ако не ти отговорят смислено, очаквай хардуерни проблеми!

Тука е било голяма веселба вчера :) ма съм я пропуснал :bgrin:

Момче, нищо че си решил проблема, я попитай сервиза си защо първото ядро е по студено от стаята в която е компа (не вярвам да стоиш в неотоплена стая). Ако не ти отговорят смислено, очаквай хардуерни проблеми!

И си отговори сам какво ще му отговорят от сервиза :bgrin: . И ще са прави.

Никакви хардуерни проблеми да не очаква, с някои версии на някои програми и на мен ми показва странни температури, особено някои предни версии на Еверест. И на моя съм виждал такива температури преди. Вкл. имам една темпеартура която седи около 0 градуса, като понатоваря компа качва до 40-50, понякога и 100 стига, явно програмата хваща нетемпературна стойност като температура в моя случай.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...