Jump to content
BulForum.com

Bad CRC на Sonic Adventure DX

TED

Recommended Posts

Хубаво де, ами обадете се (в тая тема) като видите и решите какво ще правите, защото аз сега имам ПОЧТИ цяла игра, която не върви. Аз ще си сложа да ми прати e-mail като пише някой. Извинявам се ако е прозвучало малко грубо. Просто цял ден чета статии от Something Awful и съм в малко саркастично настроение.

А, и един конкретен въпрос. Играта нали не е на японсик (китайски)?

Добре, VeNoM_2431, вече съм спокоен. Само че ако е на японски ще се моля на всички богове да мога да я инсталирам и когато те ме засипят с гръмотевици и градушки, ще се обърна пак към форума. Или има "options" някаде още в "autorun". Питам просто 'щото свалих първи диск на играта, качен от Sonic872, и бях доста изненадан. Но ще стискам палци да е на английси И да я оправят че е прецакана в момента.

А, и гледам че някой е оправил името на темата.

'щото свалих първи диск на играта, качен от Sonic872, и бях доста изненадан. Но ще стискам палци да е на английси И да я оправят че е прецакана в момента.

А, и гледам че някой е оправил името на темата.

Taq versiq deto toi q ka4va6e be6e JAP no tq pak moje da se napravi na EG.Samo4e autoruna e na japanski

Ех .. те пък по фрийтата ги качват на цели бинове. Ще се опитам да го намеря но не гарантирам :(

Няма нищо. Мерси че все пак се занимаваш.

*edit*

Някой e оправил лошия файл. Който е, веднага да си признае... Имам да го черпя!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...