TED Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Има скапани архиви на играта Sonic Adventure DX, нека който я е качил да ги поправи. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 da znam sha vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Хубаво де, ами обадете се (в тая тема) като видите и решите какво ще правите, защото аз сега имам ПОЧТИ цяла игра, която не върви. Аз ще си сложа да ми прати e-mail като пише някой. Извинявам се ако е прозвучало малко грубо. Просто цял ден чета статии от Something Awful и съм в малко саркастично настроение. А, и един конкретен въпрос. Играта нали не е на японсик (китайски)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 А, и един конкретен въпрос. Играта нали не е на японсик (китайски)? Specialno taq versiq nebi trqbvalo da e na Japanski No i da e ot "Options" moje da se napravi na EG Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Добре, VeNoM_2431, вече съм спокоен. Само че ако е на японски ще се моля на всички богове да мога да я инсталирам и когато те ме засипят с гръмотевици и градушки, ще се обърна пак към форума. Или има "options" някаде още в "autorun". Питам просто 'щото свалих първи диск на играта, качен от Sonic872, и бях доста изненадан. Но ще стискам палци да е на английси И да я оправят че е прецакана в момента. А, и гледам че някой е оправил името на темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 'щото свалих първи диск на играта, качен от Sonic872, и бях доста изненадан. Но ще стискам палци да е на английси И да я оправят че е прецакана в момента. А, и гледам че някой е оправил името на темата. Taq versiq deto toi q ka4va6e be6e JAP no tq pak moje da se napravi na EG.Samo4e autoruna e na japanski Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 I az si ka4ih sonika , ama ne ba4ka i q delete-nah Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAD$BOY Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 HORA az si slojih SONIC-a ama ne ba4ka.Neka tozi koito go e ka4il v saita da go opravi.A,ikakvi sa tezi sluhove ,4e igatae японски Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 Кажете кои архиви не работят и ще ви ги кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 Не работи файл dev-sdxa.r14. Т.е. 14ти файл от първия диск. Голям е само 153К. Ако можеш да го качиш ще те черпя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 Ех .. те пък по фрийтата ги качват на цели бинове. Ще се опитам да го намеря но не гарантирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 Няма нищо. Мерси че все пак се занимаваш. *edit* Някой e оправил лошия файл. Който е, веднага да си признае... Имам да го черпя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.