Fl00der40 Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 VW golf 3 1.6 16v vs renault megane classic 1.6 8v Та темата е ясна, според вас кой кого Аз няма да казвам какво мисля, нека видим фау-ве-феновете какво ще кажат.Видях такава дръпка и ми е интересно как смятате вие, кой беше първи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Много хитра тема. Куц кон с куцо магаре се гонили...А лада 2105 и москвич осмак кой ли ще е първи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Гонка със завои или драг..?При драга е важно да можеш да сменяш скорости и да ти е мощна колата, при по-сложно трасе е важно задкормилното устройство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Аз си мисля за кантарче Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Ако голфа е имал по-малко от две лепенки на задната врата, сигурно е загубил! Особено ако реното е било със спортни стелки на предните седалки - не ми се мисли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
burbeng Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 реното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Много хитра тема. Куц кон с куцо магаре се гонили...А лада 2105 и москвич осмак кой ли ще е първи ? Ако е осмак Москвича няма шанс . Мегана по принцип има повече power, ама знае ли се в "твоя" клип какво е било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 голфа сигурно е 1.6 101 коня.. и все пак е 16v, мегана според мен изобщо няма шанс.. 90 кончета.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 Дръпка-драг, на около 1 км Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reventon Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Реното е било първо.Голф 3 особено 1.6 е бавен като мравка с неговите 75 коня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Реното е било първо.Голф 3 особено 1.6 е бавен като мравка с неговите 75 коня. А да си чувал за Голф3 1.6 101кончета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 А да си чувал за Голф3 1.6 101кончета? Мда, именно за вентилираната версия иде реч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 13 лепенки и 3 ароматизатора борче,заедно с два надписа GTI и затъмнени фарове и тоя голф вдига от 0 - 100 за 0.1 секунди..къде отива тва рено.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Е ква е тая простотия да сравняваме 1.6 16В с 1.6 8В?Да не говорим че и Меган класика е седан и е малко по големичък на размер на килограми незнам.Ако е Меган Коч 1.6 8В със сигурност ще вземе Голфа.Ако е 1.6 16В и Мегана демек 108 коня Голфа няма никъв шанс. П.П.Това е ако пренебрегнем субективният фактор а именно задкормилното устройство Ако шофера нестава ако ще с 200 коня да му е по-мощна колата все тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 При драга е много важно да си познаваш колата и да имаш изкл. тайминг...щото да не стане като с мене разни 316-ки да си показват муцуните пред двулитровката S40 Пък и освен това кой го е еня?Голфаджиите са достатъчно на пътя, хондьовците и те ги гонят с още по-рисково каране...нека оставим тия изцепки извън пътя, защото все пак др. хора не са виновни за това, че зад волана има идиот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Голфа, а моят ( в ляво) ще бие и двата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 При драга е много важно да си познаваш колата и да имаш изкл. тайминг...щото да не стане като с мене разни 316-ки да си показват муцуните пред двулитровката S40 Пък и освен това кой го е еня?Голфаджиите са достатъчно на пътя, хондьовците и те ги гонят с още по-рисково каране...нека оставим тия изцепки извън пътя, защото все пак др. хора не са виновни за това, че зад волана има идиот. Тия само пеша можеш да паднеш от тях Куциииии до беозбразие Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Голфа, а моят ( в ляво) ще бие и двата Теб аз пък ще те плескам, а по темата - Мегана го е отнесал гоуфа като куцо пиле домат Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Тръгна преди края на броенето и за малко се показа напред...ся за да бие трябва от 3-та да тръгна Btw На мегана коя му е най-голямата кубатура да питам тук, та да не отварям нова тема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Btw На мегана коя му е най-голямата кубатура да питам тук, та да не отварям нова тема? Ако не бъркам 2.0 16В 147 мулета е най-големият мотор освен ако няма някаква лимитирана серия нещо. П.П.Това е за Меган 1.Меган 2 Спорт е 2.0 16В 225 коня най-големият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 VW golf 3 1.6 16v vs renault megane classic 1.6 8vТа темата е ясна, според вас кой кого Аз няма да казвам какво мисля, нека видим фау-ве-феновете какво ще кажат.Видях такава дръпка и ми е интересно как смятате вие, кой беше първи? zdraveite.karam Golf 3 1,6i ,no ne moje da varvi kato drugite koli sas sa6tite parametri.slojil sam mu 4IP v Sf.i mi izmeriha 4e e stanal 135 k.s.imam priqtel sas Astra sas sa6tite parametri i sa6tiq 4IP i ne moga da go biq,dori negovata e 1.4 ekotek + 4ipa.gore dolu triqbva da izkarva mo6tnost kato men,no uvi,ne moga da go drapna.prosto Golf 3 e kutsa krava.ni6to ob6to sas gordosta na GOLF-2.razlikata e ot zemiqta do nebeto.ot zna4enie e i 4oveka zad volana Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 zdraveite.karam Golf 3 1,6i ,no ne moje da varvi kato drugite koli sas sa6tite parametri.slojil sam mu 4IP v Sf.i mi izmeriha 4e e stanal 135 k.s.imam priqtel sas Astra sas sa6tite parametri i sa6tiq 4IP i ne moga da go biq,dori negovata e 1.4 ekotek + 4ipa.gore dolu triqbva da izkarva mo6tnost kato men,no uvi,ne moga da go drapna.prosto Golf 3 e kutsa krava.ni6to ob6to sas gordosta na GOLF-2.razlikata e ot zemiqta do nebeto.ot zna4enie e i 4oveka zad volana Я пак за тоя чип дето качва толкова коне на бензинова НЕ турбинирана кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus86 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Селската мечта - голф 3 с лепенки ремус и затъмнени стъкла, и люта чалга да се чува от вътре и голям надпис Pionerr на задното стъкло , наи сме-но е перни-ки голф 3 целия в лепенки и отзад един голям кюнец ( които допълнително дава още 5 умрели магарета отгоре) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Селската мечта - голф 3 с лепенки ремус и затъмнени стъкла, и люта чалга да се чува от вътре и голям надпис Pionerr на задното стъкло , наи сме-но е перни-ки голф 3 целия в лепенки и отзад един голям кюнец ( които допълнително дава още 5 умрели магарета отгоре) Такива епитети могат да се лепнат за почти всяка марка. Не са по-малко сектанти тия с 3-та серия на БМВ, която е с минал бал . Или пък Хондаджиите. Така, че сарказма може да си го задържиш. Надявам се от профила ми ти става ясно, че не карам Голф, така че може да се забавиш с нападките Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Я пак за тоя чип дето качва толкова коне на бензинова НЕ турбинирана кола Е Стефо що да не?Ти с твоя чип не качи много мощност защото твоята фабрично си е форсирана докато Голф-а си е скопен.Наскоро видях че на 3-ка фабрично има монтирана едно като диафрагма за намаляне на мощноста.Така че защо да не е стигнал тези коне което наистина е малко вероятно като съм виждал как на кола с турбо едвам успяват да дигнат 10-на коня с промяна на налягането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.