SupportMan Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 На скоро си сложих Windows XP фонат/дескатопа/ не ми хареса.Свалих си от лареза темите на десктопа и немога да ги лоадна..Някои можелй да ми помогне.Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 защо нещо не мога добре да ти разбера писанията човече Все повече се убеждавам, че хората не могат да се изразяват вече както трябва и затова понякога комуникацията между хората върви към зле Ами грижете се повече да слагате запетайки, скобите кадето трябва и така нататак, направо понякога е мъчение човек да схване какво имате предвид с тези изречения дето ги скалъпвате все едно се приготвяте трескаво да излизате и само минавате покрай компа 10 пъти и само за секунди Иначе ако съм ти разбрал правилно втората част на въпроса: инсталира се програмата Style XP и от нея се лоадват повечето теми за ХР. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 На скоро си сложих Windows XP фонат/дескатопа/ не ми хареса.Свалих си от лареза темите на десктопа и немога да ги лоадна..Някои можелй да ми помогне.Благодаря предварително naistina ne e mngoo qsno za kakvo stava na vypros no ako e tva moje i ot tuka da go napravi6 desen buton na desktopa posle display properties i pyrviq ti etiket e themes posle deto ti pi6e theme: si mu dava6 browse i si izbira6 ot dir v koqto sa ti:) edno vreme taka stava6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Iska da kaje 4e ne moje da si pusne desktop themes-ite sled kato gi e drypnal i instalnal . (4uvstvam se kato dekoder hahahahah) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Не мисля че е това.. Повечето themes за ХР не могат директно да се четат от ХР, а трябва програма като Style XP. Малко са темите, които се откриват и са хубави, във формат, който WinXP разпознава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Eto go i otgovora na vaprosa mu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted February 12, 2004 Author Share Posted February 12, 2004 Iska da kaje 4e ne moje da si pusne desktop themes-ite sled kato gi e drypnal i instalnal . (4uvstvam se kato dekoder hahahahah) Стояне не ти искам твоето мнение.Проесто искам да , ги лоадна да се промени дескатопа доло лентата и сяквите простотии там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Emi dobre de kaji kade gi instalva6 ? Ina4e ako si gi slojil na pravilnoto mqsto Right Mouse Button->Properties->Desktop Style ......mnogo e slojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Аз ли съм зле че да не знам каде е тва десктоп стайл или просто някой обърка оче повече човека.. Освен това Теди искам да ти кажа че всичките Теми които са за Уиндоус и които използват програми като XP Style могат да се пуснат и без нея... Просто файловете трябва да се разархивират(защото обикновено са повече от един файл и са в архив) в C:\WINDOWS\Resources\Themes и после просто от Appearance на Display Properties се пускат.. ЕДИТ: пост 250 Майстор съм вече ей.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 KnoPPix, тоя номер съм го пробвал. Значи аз не съм много по темите, карам си с оригиналната тема, не това е най-важното за мен. Но иначе преди съм пробвал - Уиндоус познава формата .theme за теми. Пробвал съм разни теми да инсталирам точно там където казваш, но разширението им беше друго и въобще не се появяваха в Display Properties. Не знам, може вече всички теми да са в този .theme формат, или аз нещо да не съм правил както трябва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Аз ли съм зле че да не знам каде е тва десктоп стайл или просто някой обърка оче повече човека..Освен това Теди искам да ти кажа че всичките Теми които са за Уиндоус и които използват програми като XP Style могат да се пуснат и без нея... Просто файловете трябва да се разархивират(защото обикновено са повече от един файл и са в архив) в C:\WINDOWS\Resources\Themes и после просто от Appearance на Display Properties се пускат.. ЕДИТ: пост 250 Майстор съм вече ей.... Nqma zna4enie 4e sa si v papkata ponqkoga pak ne iska da gi otvori. Btw ako nqkoi znae nqkoi desktop themes deto napodobqvat grafi4nata sreda na linux da obajda 4e ne mi se tarsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted February 14, 2004 Author Share Posted February 14, 2004 Nqma zna4enie 4e sa si v papkata ponqkoga pak ne iska da gi otvori.Btw ako nqkoi znae nqkoi desktop themes deto napodobqvat grafi4nata sreda na linux da obajda 4e ne mi se tarsi. RaZoR най добриа сайт е www.microsoft.com Tа ако не го намериш там ми званни Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 KnoPPix, тоя номер съм го пробвал. Значи аз не съм много по темите, карам си с оригиналната тема, не това е най-важното за мен.Но иначе преди съм пробвал - Уиндоус познава формата .theme за теми. Пробвал съм разни теми да инсталирам точно там където казваш, но разширението им беше друго и въобще не се появяваха в Display Properties. Не знам, може вече всички теми да са в този .theme формат, или аз нещо да не съм правил както трябва.. Трябва само да стартираш това и след рестарта всички теми които си записал в \WINDOWS\Resources\Themes стават available Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted February 14, 2004 Author Share Posted February 14, 2004 Трябва само да стартираш това и след рестарта всички теми които си записал в \WINDOWS\Resources\Themes стават available Мерси много sMARTBomber Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Hmm,i na men ne mi stava tva s temite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Вземи прочети цялата тема и ще вземе да ти "стане"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Stana Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Basi,mnoo sa zaribih po taq rabota.6te uploadna ne6to i na warez-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 A imam edin vupros.Edin moi priqtel ima Win 98 mnoo se zaribi na tiq prostotii. Ta vuprosa mi e:ima li programa kato Style XP,koqto da stava i za Windows 98. 10x predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 A imam edin vupros.Edin moi priqtel ima Win 98 mnoo se zaribi na tiq prostotii.Ta vuprosa mi e:ima li programa kato Style XP,koqto da stava i za Windows 98. 10x predvaritelno. Има. Например Stardock WindowBlinds обаче тя е доста тежка и ако процесора е под например 300 мхц, се усеща забавяне. Другото е Aston Shell (1.9), лека е, и мисля че е по-добра, става и за Win9x. Вярно, че не е точно това за което стана дума тук, но е алтернатива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Тия дет ги каза Tedy са алтернативни обаче най-добрата алтернатива е да кажеш на твоя приятел да си качи XP..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregg Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 "Боже, колко мъка ина по тоз свят, Боже..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 "Боже, колко мъка ина по тоз свят, Боже..." Направо помогна на човека с професионално мнение, точно по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregg Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Ако той сам не може да си помогне, значи никой не може да му помогне... освен, евентуално, учител по български език и литература... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.