Jump to content
BulForum.com

Windows XP desktop

SupportMan

Recommended Posts

На скоро си сложих Windows XP фонат/дескатопа/ не ми хареса.Свалих си от лареза темите на десктопа и немога да ги лоадна..Някои можелй да ми помогне.Благодаря предварително

защо нещо не мога добре да ти разбера писанията човече :wacko:

Все повече се убеждавам, че хората не могат да се изразяват вече както трябва и затова понякога комуникацията между хората върви към зле :(

Ами грижете се повече да слагате запетайки, скобите кадето трябва и така нататак, направо понякога е мъчение човек да схване какво имате предвид с тези изречения дето ги скалъпвате все едно се приготвяте трескаво да излизате и само минавате покрай компа 10 пъти и само за секунди :wacko:

Иначе ако съм ти разбрал правилно втората част на въпроса:

инсталира се програмата Style XP и от нея се лоадват повечето теми за ХР.

На скоро си сложих Windows XP фонат/дескатопа/ не ми хареса.Свалих си от лареза темите на десктопа и немога да ги лоадна..Някои можелй да ми помогне.Благодаря предварително

naistina ne e mngoo qsno za kakvo stava na vypros no ako e tva moje i ot tuka da go napravi6 desen buton na desktopa posle display properties i pyrviq ti etiket e themes posle deto ti pi6e theme: si mu dava6 browse i si izbira6 ot dir v koqto sa ti:)

edno vreme taka stava6e :tongue

Не мисля че е това.. Повечето themes за ХР не могат директно да се четат от ХР, а трябва програма като Style XP. Малко са темите, които се откриват и са хубави, във формат, който WinXP разпознава.

Iska da kaje 4e ne moje da si pusne desktop themes-ite  sled kato gi e drypnal i instalnal . (4uvstvam se kato dekoder  hahahahah) :tongue

Стояне не ти искам твоето мнение.Проесто искам да , ги лоадна да се промени дескатопа доло лентата и сяквите простотии там.

Аз ли съм зле че да не знам каде е тва десктоп стайл или просто някой обърка оче повече човека..

Освен това Теди искам да ти кажа че всичките Теми които са за Уиндоус и които използват програми като XP Style могат да се пуснат и без нея...

Просто файловете трябва да се разархивират(защото обикновено са повече от един файл и са в архив) в C:\WINDOWS\Resources\Themes и после просто от Appearance на Display Properties се пускат..

ЕДИТ: пост 250 Майстор съм вече ей.... :tongue :tongue :tongue

KnoPPix, тоя номер съм го пробвал. Значи аз не съм много по темите, карам си с оригиналната тема, не това е най-важното за мен.

Но иначе преди съм пробвал - Уиндоус познава формата .theme за теми.

Пробвал съм разни теми да инсталирам точно там където казваш, но разширението им беше друго и въобще не се появяваха в Display Properties. Не знам, може вече всички теми да са в този .theme формат, или аз нещо да не съм правил както трябва..

Аз ли съм зле че да не знам каде е тва десктоп стайл или просто някой обърка оче повече човека..

Освен това Теди искам да ти кажа че всичките Теми които са за Уиндоус и които използват програми като XP Style могат да се пуснат и без нея...

Просто файловете трябва да се разархивират(защото обикновено са повече от един файл и са в архив) в C:\WINDOWS\Resources\Themes и после просто от Appearance на Display Properties се пускат..

ЕДИТ: пост 250 Майстор съм вече ей.... :tongue  :tongue  :tongue

Nqma zna4enie 4e sa si v papkata ponqkoga pak ne iska da gi otvori.

Btw ako nqkoi znae nqkoi desktop themes deto napodobqvat grafi4nata sreda na linux da obajda 4e ne mi se tarsi. :P

Nqma zna4enie 4e sa si v papkata ponqkoga pak ne iska da gi otvori.

Btw ako nqkoi znae nqkoi desktop themes deto napodobqvat grafi4nata sreda na linux da obajda 4e ne mi se tarsi. :P

RaZoR най добриа сайт е www.microsoft.com Tа ако не го намериш там ми званни :tongue

KnoPPix, тоя номер съм го пробвал. Значи аз не съм много по темите, карам си с оригиналната тема, не това е най-важното за мен.

Но иначе преди съм пробвал - Уиндоус познава формата .theme за теми.

Пробвал съм разни теми да инсталирам точно там където казваш, но разширението им беше друго и въобще не се появяваха в Display Properties. Не знам, може вече всички теми да са в този .theme формат, или аз нещо да не съм правил както трябва..

Трябва само да стартираш това и след рестарта всички теми които си записал в \WINDOWS\Resources\Themes стават available brows.gif

A imam edin vupros.Edin moi priqtel ima Win 98 mnoo se zaribi na tiq prostotii.

Ta vuprosa mi e:ima li programa kato Style XP,koqto da stava i za Windows 98.

10x predvaritelno. :D

A imam edin vupros.Edin moi priqtel ima Win 98 mnoo se zaribi na tiq prostotii.

Ta vuprosa mi e:ima li programa kato Style XP,koqto da stava i za Windows 98.

10x predvaritelno. :D

Има.

Например Stardock WindowBlinds обаче тя е доста тежка и ако процесора е под например 300 мхц, се усеща забавяне.

Другото е Aston Shell (1.9), лека е, и мисля че е по-добра, става и за Win9x.

Вярно, че не е точно това за което стана дума тук, но е алтернатива.

Ако той сам не може да си помогне, значи никой не може да му помогне... освен, евентуално, учител по български език и литература... :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...