Ghetto_Freak Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Проблема на паарата ми е следния : когато сложа СД картата и не се задържа вътре . Щивчето се е развалило сигорно и неще да задържи картата в слота и постоянно излиза . Ако няко знае каде се ремонтира този проблем и каква е сумата ( че съм в бездънна яма в момента ) ще съм много благодарен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Пан Сервиз - на 6ти септември до циганския кориком. Амперел - кючук париж, ул. Даме Груев И в двата сервиза пичовете са готини, така че може да пробваш да ти го оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Предполагам ще ми препоръчаш тези двата сервиза и за смяна на дисплей на фотоапарат Olimpus SP320 Благодаря ще провера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Не искам да отварям нова тема за това ще питам тук. Скоро си купих Samsung S85 от чужбина (няма бг гаранция), обаче започна да ми прави проблеми. Значи когато го пускам, обектива излиза напред и не иска да се върне. Стои си напред, а апарата не може да се пуска. Батериите са нови, а камерата само светка и се изгася, понякога дори като натисна да се включи, не реагира. Ако някой няма идея, ще отида до някой сервиз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.