1912 Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 V4era si slojih dat4ika za temperaturata da mi sledi videokartata i mi pokazva 57 po celzii normalno li e?????? Taia temperatura ia ot4ita kato dat4ika e zalepen na radiatora otgore (niama fan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Kakva ti e video kartata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 щом нямаш фан, нормално ще е Това си е чип, 57 градуса не е много добре за него, като се стопли времето компа може да почне да ти забива. Вземи си един фан, 7-10 лева са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Не са кой знае колко 57 градуса и няма да ти гръмне картата ако това те тревожи. Може и да не забива даже. Но със сигурност няма да работи в оптимален режим. Ако е някои МХ е повече от желателно да му се смени цялото охлаждане и да сложи си вентилатор Може да ти лагва при игрнае само от прегряване например. Мове самия джам да ти лагва от това. Така че се погрижи за охлаждането особено като се има на предвид с каква печка си в компютъра Говоря за Тъндърбърда. А като го клокнеш е задължително да имаш по добро охлаждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Ako si s MX440 i ti e prodaden bez fan ne se pritesnqvai nqma stra6no dori da e lqtno vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 11, 2004 Author Share Posted February 11, 2004 To si pi6e s kakwa karta sym ATI RADEON 9200SE i mi ia prodadoha bez fan i minaloto liato niamashe problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Abe ti za vseki slu4ai si sloji edin a pyk nqma zna4enie minaloto lqto kak e bilo.Vajno e tova kak 6te byde Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 сложи си че нали си чувал за "Глобалното затопляне" (аз вече съм се подготвил ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 JIS, гледам си със CoolerMaster X-Dream HAC-V81. Преди месец-два един приятел си купи такъв - не ти ли бръмчи много. Тоя вентилатор ме кара да се чувствам като на летище! Дори на ниския режим бръмчи досадно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 ммда бръмчи ... на отворена кутия се чува доволно (зле) ама аз го държа на наай-бавно и не се осеща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 :ph34r: 1912 ako pitash men sloji si nqkakwo ventilatorche ..makar i malko.57°C ne e opasna temperatura ...kritichni za chipa sa temteraturi nad 80°C..no ako govorim za temperatura do koqto chipa moje da izdyrji ..Veche kym 90° dava fira .. no nqma prichina dori i v nai goreshtite letni dni temperaturata na qdroto da se kachi do takawa temperatura .Kato gledam povecheto novi modeli videokarti za bez ventilatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 az znam 4e new 4ipve dyrjat do dosta pove4e ot 100 110 znam 4e ne e dobre da se pregrqva no i ne e dobre da e mn studen za da moje da vleze v rejim na work taka 4e napi4ai qko:))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted February 16, 2004 Author Share Posted February 16, 2004 Tva ve4e go ustanovih 4e na mnogo studeno ne se darji kakto triabva. Kato go pusna i temp e okolo 9 gradusa i ne se razbira s windowsa 4uvam kak windowsa se startira a na ekrana mi izlizat edni vertikalni linii mnggo i sharenki na tui otgore ama ne mi varshat rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Kato go pusna i temp e okolo 9 gradusa i ne se razbira s windowsa Vie na ulitsata li jiveete 4e da e tolkova studeno pri vas??? pusni ventilatora na 5V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жоро Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Vzemi q pobulgari malko kartata! Kupi si na Thermaltake Gaint 3 6tom iska6 kartata da ti e ledena.Oba4e taq karta nemoje6 da ja klokne6 taka ili ina4e taka 4e ti prepora4vam edin fan za 2 kinta ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.