Vetim Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Добре де, моята като е до Април съм преебан, така ли? Не забелязвам да са ги увеличили особено след нова година. Няма ли възможност да си е направиш сега, а да тръгне април? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Добре де, преди месец цените бяха с 50лв надолу... Нали увеличението щеше да е с 15-20 максимум? Че то миналата година, когато скочиха обезщетенията няколко пъти нямаше такова поскъпване Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Aз си направих вчера едногодишна застраховка в "Армеец' за 160 лв. за автомобил с двигател 1800 кубика. Стори ми се добра цена, без да съм проучвал как вървят цените подробно. Все пак за 2009 г. платих 157 лева. Но миналата година в цената ми се включваше и Зелена карта, а сега няма такава. Не се включва и ГТП. Уж навсякъде разправят, че щели да поскъпват пак застраховките, но ще видим дали реално ще се случи или е поредният кьорфишек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Аз платих 115лв миналата, преди месец ги гледах нарочно и продължаваха да се въртят около 120-130. Днес вече са по 170-175 като минимум... Пак ще субсидираме този и онзи. Теб явно са те минали по стара тарифа. Сега гледах... В Армеец за 1800 кубика излиза 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Тази година отново има шамар за потребителя. Мен ме предупредиха и затова още през ноември направих новите полици, за да го избегна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Чудно ми е едно, на всички ли им изтичат ГО-тата декември месец?Ей тв'а не мога да го разбера, от години ноември и декември се вдигат цените, не се ли научи тоя народ.Ми направете си по-рано застраховките.Голям праз че ще се минете с два-три месеца.Моята ГО е август месец.На предишната ми кола, беше октомври, а на първата ми кола април.Даже техническия ми преглед е месец май.Така хем не се събират много харчове накуп, хем и се избягват такива истерии с цените.Да, някой ще каже:"Да бе ще ходя да обикалям по сто пъти за тв'а и за онова", но е реално два, до три пъти в годината, ако включим и плащането на данъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Разправят, че искат да изравнят цените на всяка компания ... колко е вярно това незнам, в течение на времето ще се разбере. В компанията, за която работя за декември месец се увеличи ГО, но с малко. Доколкото ми е известно ако собственика на колата е под 25 години най-евтино е при ЛевИнс, а ако не е по-добре поразпитайте малко повече. П.С. Не работя за гореспоменатата компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Някой знае ли, къде точно правят оглед на щетите на застрахователна компания "бул инс". едит: всъщност успях да намеря адреса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 http://news.data.bg/4/economics/207958/бул_инс_25_30_поскъпване_на_го_до_края_на_го Тези май удариха кьоравото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Извинявам се че пища в тази не толкова активна тема но не виждах смисъл да пускам нова . Може ли да ми препоръчате към коя фирма да сключа Гражданска Отговорност ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Извинявам се че пища в тази не толкова активна тема но не виждах смисъл да пускам нова . Може ли да ми препоръчате към коя фирма да сключа Гражданска Отговорност ? Към тази, при която ти е най-евтино. Отваряш сайта на SDI, въвеждаш си данните и си избираш. Естествено, ако ще ползваш и каско, обикновено излиза по-евтино и двете да са при един и същи застраховател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Извинявам се че пища в тази не толкова активна тема но не виждах смисъл да пускам нова . Може ли да ми препоръчате към коя фирма да сключа Гражданска Отговорност ? Преглед трябва ли да минаваш ? Ако трябва да минаваш и преглед предния път бях доволен от тези ТУК направиха добра цена за преглед и гражданска . Ако е само гражданска срещу КАТ в един червен микробус правеха добри цени можеш да провериш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.