Zingam Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Чета, чета тука мнения из форума и си мисля: "Никога не е късно да станеш за резил!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Ти си ставал толкова пъти, че не знам как имаше смелостта да пуснеш тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 Ти си ставал толкова пъти, че не знам как имаше смелостта да пуснеш тази тема. Вървиш след мен и се заяждаш ли? N.B. Целта ми не е да се заяждаме един друг. По-добре е да идем да пием една бира. Ай че е петък вечер! За вас не знам! Аз излизам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Да. Извинявай. Просто исках да вида кво е. Тъпо е... Ще си намеря друга жертва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Има подобна тема.."Срам ме е от.." или нещо от този сорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Има подобна тема.."Срам ме е от.." или нещо от този сорт. Това не пречи на Zingam да се направи за резил... пак. Никога не е късно за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.