malak_baio Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Тук може да си кажете мнението за една стара, но за мен много яка игра. Също така може да споделяте опит и да помагате на затруднили се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Кисне ми на едно DVD, но няма време да седна и да я изиграя. Да му е*а майката вече няма време да седна и да изиграя каквото и да е! А изглежда добра. Ако е нещо от калибъра на Nibiru, щото май е със същия енджин, (а калибъра на Нибиру е среден - не е някакво чудо, но е забавно), значи си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malak_baio Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 при всички положения си заслужава играх я и мисля че не е нито толкова трудна, нито толкова лесна.Но е страшно занимателна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Снежи Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Единственият куест, който съм превъртяла. Историята е интересна, подобаващо мрачна (особено къщата на патолога). Загадките не са толкова трудни. Стори ми се по-лесна от Мънки Айлънд. И краят е много добър. Струва си да загубиш ден-два в цъкане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 мдам игричката си заслужава.аз дори съм я въртял 2 пъти. вторият път бе за време та 4 дни по 6 часа близо са напълно достатъчни за да я врътнете ако наистина и се отдадете де общо взето единствените места на които може повечко да се запъне човек са загадката със зодиите и тази с помпата.другото що годе добре хем сложно хем лесно дет се вика.а ако някои все пак се затрудни на някое място да ме потърси смятам че ще мога да му помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.