Jump to content
BulForum.com

The Black Mirror

malak_baio

Recommended Posts

Тук може да си кажете мнението за една стара, но за мен много яка игра. Също така може да споделяте опит и да помагате на затруднили се! ;)

Кисне ми на едно DVD, но няма време да седна и да я изиграя. Да му е*а майката вече няма време да седна и да изиграя каквото и да е! :angry: А изглежда добра. Ако е нещо от калибъра на Nibiru, щото май е със същия енджин, (а калибъра на Нибиру е среден - не е някакво чудо, но е забавно), значи си заслужава.

Единственият куест, който съм превъртяла.

Историята е интересна, подобаващо мрачна (особено къщата на патолога). Загадките не са толкова трудни. Стори ми се по-лесна от Мънки Айлънд.

И краят е много добър.

Струва си да загубиш ден-два в цъкане. :ghost

• 2 weeks later...

мдам игричката си заслужава.аз дори съм я въртял 2 пъти. вторият път бе за време :lol: та 4 дни по 6 часа близо са напълно достатъчни за да я врътнете ако наистина и се отдадете де :) общо взето единствените места на които може повечко да се запъне човек са загадката със зодиите и тази с помпата.другото що годе добре хем сложно хем лесно дет се вика.а ако някои все пак се затрудни на някое място да ме потърси смятам че ще мога да му помогна :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...