JoroBoy Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Znachi uredbata sushto e na edno priatelche,neshto e zakusal za kinti!Uredbata sum ia vijdal i sum ia slushal-perfektna e!Kaza,che i tursi niakude 180lv,ama neznam dali e tvurda cenata,koito iska moje da mu se obadi i da se spazariat! ......koito se interesuva shte go svurja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Znachi uredbata sushto e na edno priatelche,neshto e zakusal za kinti!Uredbata sum ia vijdal i sum ia slushal-perfektna e!Kaza,che i tursi niakude 180lv,ama neznam dali e tvurda cenata,koito iska moje da mu se obadi i da se spazariat! ......koito se interesuva shte go svurja! Q dai malko info za nei. Kakva marka e, na kolko godinie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 10, 2004 Author Share Posted February 10, 2004 Q dai malko info za nei. Kakva marka e, na kolko godinie? Kakvoto znam sum go napisal,ako te interesuva mojesh da ia vidish i da si precenish dali ti haresva!Samo znam edno,che toia pich vaobshte ne ia slushashe............samo mu subira prah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.