exabyte Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Здравейте, Имам проблем с драйвърите за NIC-а и Wireless-а на този лаптоп под Windows XP. Дадоха ми го с Vista и там всичко си работеше.Котато дръпна от сайта на acer драйвъри за WinXP в зипа има 3 *.sys ,един *.cat и един *.inf файла, но няма setup.exe Давам с десен бутон на inf файла и давам инстал.Уж става "нещо" ама не.Пак си седи като непознато устройство в девайс мениджъра.Има две версий за LAN и 1 за wireless, но нищо нестава при инсталацията им. Пробвах и ръчно да му покажа къде са драйвърите през update drivers там после на Have a disk мисля беше, но пак неги разпознава. Дайте някакви идеи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Пробвай с референтни драйвъри (изготвени от производителя на чиповете на картите, които изтегляш от съответния сайт), примерно Риалтек или Атерос, не знам какъв ти е точно хардуерът. Моят Асеr пък беше само с драйвери за виста, инсталирах референтни за ХР и всичко си работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 Пробвай с референтни драйвъри (изготвени от производителя на чиповете на картите, които изтегляш от съответния сайт), примерно Риалтек или Атерос, не знам какъв ти е точно хардуерът.Моят Асеr пък беше само с драйвери за виста, инсталирах референтни за ХР и всичко си работи. ами този си имаше на харда някви драйвъри но за vista само.Мерси сега ще опитам P.S. Стана с от сайта на марвел Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5570/driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.