Jump to content
BulForum.com

Проблем с Acer Aspire 5570z

exabyte

Recommended Posts

Здравейте,

Имам проблем с драйвърите за NIC-а и Wireless-а на този лаптоп под Windows XP.

Дадоха ми го с Vista и там всичко си работеше.Котато дръпна от сайта на acer драйвъри за WinXP в зипа има 3 *.sys ,един *.cat и един *.inf файла, но няма setup.exe

Давам с десен бутон на inf файла и давам инстал.Уж става "нещо" ама не.Пак си седи като непознато устройство в девайс мениджъра.Има две версий за LAN и 1 за wireless, но нищо нестава при инсталацията им.

Пробвах и ръчно да му покажа къде са драйвърите през update drivers там после на Have a disk мисля беше, но пак неги разпознава.

Дайте някакви идеи.

Пробвай с референтни драйвъри (изготвени от производителя на чиповете на картите, които изтегляш от съответния сайт), примерно Риалтек или Атерос, не знам какъв ти е точно хардуерът.

Моят Асеr пък беше само с драйвери за виста, инсталирах референтни за ХР и всичко си работи.

Пробвай с референтни драйвъри (изготвени от производителя на чиповете на картите, които изтегляш от съответния сайт), примерно Риалтек или Атерос, не знам какъв ти е точно хардуерът.

Моят Асеr пък беше само с драйвери за виста, инсталирах референтни за ХР и всичко си работи.

ами този си имаше на харда някви драйвъри но за vista само.Мерси сега ще опитам

P.S. Стана с от сайта на марвел :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...