CANARA Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Kogato pusna da igraq Age of empires 2 Qonquerots pc-to mi se restartira.6to taka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 1.Instalirai niakoi crack ( ako ve4e ne si go naprail). 2.Startirai niakoi setup v papkata na igrata i go iz4akai da se zavurshi. 3.Moje da ima i niakoi fix file. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 potursi vsi4ki patch-ove i fix-ove za igrata. probvaj reinstall, irazbira se versiq na Directx Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 1 Po-dobre otidi v free.evro.net 2 napishi na tursachkata "Age of Wonders" i svali igrata mislq 4e beshe arxivirana 3 i kogato razarxivirash igrata vutre shte ima Age of Empires 2 i 1 vmesto Age of Wonders 4 Doveri mi se zashtoto sum go probval i e stavalo EDIT: Znam 4e e kusno no ako ti trqbva probvai TOVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 1 Po-dobre otidi v free.evro.net 2 napishi na tursachkata "Age of Wonders" i svali igrata mislq 4e beshe arxivirana 3 i kogato razarxivirash igrata vutre shte ima Age of Empires 2 i 1 vmesto Age of Wonders 4 Doveri mi se zashtoto sum go probval i e stavalo <{POST_SNAPBACK}> само да те попитам 2 или 3 години ще го славя от там ? иначе по темата свали си Рип версията и пусни setup.exe-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Аве свалих си това тук,сложих му крака и като стартирам ми вади съобщение,че играта не може да тръгне,уиндоус имал проблем,дрън-дрън и накрая Send/Don't Send.С Уиндоус ХР съм и преди също съм я играл играта на компа,само,че тогава не я бях свалил от warez.ru.Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Аве свалих си това тук,сложих му крака и като стартирам ми вади съобщение,че играта не може да тръгне,уиндоус имал проблем,дрън-дрън и накрая Send/Don't Send.С Уиндоус ХР съм и преди също съм я играл играта на компа,само,че тогава не я бях свалил от warez.ru.Някакви идеи? <{POST_SNAPBACK}> Just the same, baby, just the same! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 neznam maina kyv ti e problema ama tva e nai qkata igra na sveta koito iska da se napraim na neq moje da mi se obadi 6te go o4akvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 neznam maina kyv ti e problema ama tva e nai qkata igra na sveta koito iska da se napraim na neq moje da mi se obadi 6te go o4akvam <{POST_SNAPBACK}> Ako si navit na igra v mreja na AGE-a,pi6i mi PM,vsqka ve4er igraem !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzhelev Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Just the same, baby, just the same! <{POST_SNAPBACK}> Аз също я инсталирах и на мен ми дава гадно съобщение когато прехвърля крака Ти как се оправи ? Дай съвет ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 saint_jorjo ako iskash da se ugoovorimtrqbva da imash nqkoi chat kato ICQ i t.n.Az q nqmam samo 4e moga na burzo da si q svalq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Ako mislite da si q svalqte si q svalete ot mboxa.Tam q svalq nai burzo i lesno.DAzhe e arhivirana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.